Sleduj nás

Vémola porazí Marpa, věří trenér Reinders. Co má být klíčem k úspěchu?

Vémola porazí Marpa, věří trenér Reinders. Co má být klíčem k úspěchu?
Bookmakeři sice budou v ringu favorizovat hudebníka Otakara Petřinu, ale papírové předpoklady nejsou jediným faktorem, kterým bychom se měli řídit.

Uznávaný trenér André Reinders si tuto boxerskou podívanou také nenechá ujít, a i když Marpa jako bojovníka či osobnost uznává, na jeho výhru by si nevsadil.

„Věřím v Karlosovo vítězství, byť Marpo je skvělý sportovec. Spoustu let jsme spolu trénovali, byli jsme společně i na turnajích, takže se známe velmi dobře,“ prozradil Reinders.


„Myslím si ale, že Karlos je dříč, člověk, který tomu dává sto procent, zatímco Marpo má těch zájmů trošičku víc,“ uvedl pro deník Sport.

Marpo má tedy i navzdory svému hudebnímu povolání v postojových disciplínách víc zápasů a možná i více zkušeností jak Terminátor, ale zase se své kariéře bojovníka nevěnuje naplno.


Karlos je znám, že častokrát jede i přes zranění. Naposledy si díky své povaze workoholika přetrhl triceps, kvůli čemuž zmeškal titulový zápas na Štvanici. Teď to vypadá, že se s ním v akci uvidíme až na podzim.

Boxerský duel mezi Marpem a Vémolou se má uskutečnit 13. listopadu v pražské O2 areně. Organizace i její hlavní účastníci doufají v plně vyprodanou halu. Uvidíme ovšem ještě, jaké v té době budou koronavirové restrikce.


Další články