Sleduj nás

Vémola: Příště chci zápasit o titul. Bude to Ragozin? To si nemyslím…

Vémola: Příště chci zápasit o titul. Bude to Ragozin? To si nemyslím…
Karlos Vémola patrně právě vyškrtl jedno z potenciálních jmen na zápas s ním.

Český Terminátor chtěl objasnit, že se nikomu nevyhýbá a určitě by zápas s ruským borcem rád přijal, ale historie realizace tohoto snažení nemluví příliš kladně. A proto nemá cenu dávat si plané naděje i teď.

„Lidé se mě často ptají, kdy a kdo bude můj další soupeř. Já jsem zvyklý po operaci trénovat co nejdříve, ideálně druhý den nebo okamžitě,“ odhalil Karlos.


„Chtěl bych se objevit hned v létě na Štvanici. Koho mi dají, na tom nezáleží, ale určitě chci, aby to byl titulový zápas. Je mi jedno, v jaké váze to bude, ale chci dostat zpátky to, co mi bylo odebráno,“ naznačil, že je ochotný bojovat jak ve střední, tak i polotěžké váze. Podstatné je, že bude opět jmenován šampionem organizace Oktagon MMA.




„Jestli to bude zápas s Ragozinem, to si nemyslím. To už se řeší několik let, já bych s ním rád zápasil. Po tolika řešeních, jestli se utkáme, ho mám už skvěle načteného a přesně vím, co by na něj platilo, ale domnívám se, že zrovna tohle bude otázka peněz. Ragozin je hvězda v Rusku a čeští promotéři ho speciálně v této době pandemie asi nebudou schopni zaplatit,“ doplnil Vémola, že záleží čistě na promotérech. Jeho bojový plán je jasný – Štvanice, titul a na jméno nebo hmotnostní kategorii prý jinak hledět nehodlá.


Další články