Sleduj nás

Vémola se mi snaží vyhýbat, jak jen to jde, má jasno Pešta, jenž hodlá Terminátora postavit do slepé uličky

Vémola se mi snaží vyhýbat, jak jen to jde, má jasno Pešta, jenž hodlá Terminátora postavit do slepé uličky
Žádané české zboží s krycím názvem Karlos Vémola má před sebou dalšího nápadníka k boji. A tomu dost vadí, že jej Terminátor viditelně ignoruje.

Na téma Viktor Pešta vs. Karlos Vémola jsme si toho za poslední měsíce, ba možná už i roky, mohli vyslechnout dost. Příbramský rodák se vesměs po celou dobu snaží domluvit si jeden z největších zápasů na české scéně, ale ví moc dobře, že zadarmo mu jeho soupeř tuto šanci nedopřeje.

„Karlos mi neustále říká, co musím dělat, abych s ním mohl zápasit. Neuvědomuje si však, že to není on, kdo tu rozhoduje o tom, jak budou zápasy sestavené. Je to směšné a je to blbost. Klidně by tak mohl říct, že aby se mnou bojoval, tak si musím obarvit hlavu nazeleno,“ vyzpovídal se Pešta.


Ze všech těchto odpovědí tak Viktor začal cítit, že se jeho olomoucký protějšek z potenciální bitvy snaží více než okatě vykroutit. Podobný názor mimo jiné zastává už delší dobu.

„Vémola se z toho duelu snaží vykroutit, jak jen to jde. Nemůže přiznat, že je pos*anej, což sice chápu, ale vymýšlet si a klást si takové podmínky je úplně trapné,“ dodal Pešta ve speciálním živém vysílání pro Oktagon MMA, kde stačil nastínit, že je klidně ochotný bojovat i s Attilou Véghem, jen aby získal Terminátorovu pozornost.


Co se Vémoly týče, ten se podobnými otázkami zatím zabývat nehodlá. Jak sám už v minulosti podotkl, „nějaký“ Pešta ho teď nezajímá.

„Ať si nejprve sežene nějaký pás. Pokud bude šampionem polotěžké váhy nebo pokud přemůže Attilu Végha, tak potom mě nebude muset vyzývat, protože po něm sám skočím,“ sdělil Karlos.

Další články