Sleduj nás

Vémola: Soldič by o zápase se mnou ani neměl uvažovat, jinak by o ten titul hodně rychle přišel

Vémola: Soldič by o zápase se mnou ani neměl uvažovat, jinak by o ten titul hodně rychle přišel
Jejich vzájemný střet sice tolik reálně nevypadá, přesto musel Karlos Vémola upozornit, aby si jeho jméno Roberto Soldič nebral do pusy.

Co Patrik Kincl prohrál svůj souboj o titul velterové váhy KSW, vyjádřil se Karlos Vémola, že u královehradeckého bojovníka v boji neviděl to pověstné české srdíčko, díky kterému by mohl převážit misky osudu na svou stranu a šampiona trochu více potrápit nebo dokonce i přemoct.

Ačkoliv Patrik prohrál, jeho chorvatský přemožitel se ho nakonec zastal. „O čem to ku*va mluvíš?“ tázal se Soldič Vémoly. „Sám jsi zatuhlý jak dřevo a rozbíháš se pouze pro strhy na zem a budeš tu mluvit o srdci?“ přidával nechápavě.


„Zavři hubu, hochu, a neser se do velkých kluků,“ zněla Karlosova jednoznačná odpověď k nynějšímu velterovému šampionovi KSW, s nímž by údajně během případné MMA bitvy neměl sebevětší potíže.

„Soldič je králem KSW, gratuluju mu k výhře, ale myslím si, že o zápasech s lidmi, jako jsem já, by neměl vůbec ani uvažovat, jinak by o ten titul hodně rychle přišel,“ prohlásil Karlos, jenž je původem střední váha, jejíž limit je 84 kg. S nějakým veltrem (77 kg) by tedy neměl žádné problémy. Zejména v jeho oblíbené disciplíně na zemi.


„Nemyslím si, že mezi OKTAGONEM a KSW nastane nějaká spolupráce, ale pokud by byla, tak proč ne. Ukažte mi prachy, klidně přijedu a zmlátím ho. Poláci vědí, kolik stojím,“ uzavřel deníkem Sport citovaný Vémola téma Roberto Soldič.

Další články