Sleduj nás

Vémola: Udělám svatbu, co jste ještě neviděli! Chci tam lvy, komedianty a pořádný výstřih

Vémola: Udělám svatbu, co jste ještě neviděli! Chci tam lvy, komedianty a pořádný výstřih
Nejpopulárnější zápasník v celém OKTAGONu se bude už v létě ženit. A ví přesně, jak bude jeho svatba vypadat. Nic uťáplého, připravte se na tu nejbombovější svatbu, co jste kdy viděli! Tohle rozhodně nebude slavnost pro puritány. Terminátor chce na svatbě lvy, komedianty a pořádný výstřih Lely Ceterové!

Kdo si myslel, že se Karlos Vémola na svatebních přípravách nepodílí, nemohl být dál od pravdy. „Jasně, že se na přípravách podílím. Co si nezařídím, to nemám. Snad nám svatbu nepřekazí lockdown, naštěstí je času ještě pořád dost. Mám i jasnou představu, v jakých šatech by měla k oltáři Lela přijít. Čím větší výstřih, tím lépe."

"Nechci, aby to bylo něco uťáplýho. Chci, aby ty šaty byly sexy, aby byly hodně vyzývavé, výstřední, klidně ať jsou růžový. Chci tam mít lvy a komedianty, celá ta svatba bude něco, co jste ještě neviděli," dodal Vémola.

Terminátor je prostě chlap s názorem. Ví přesně, co chce. Teď ho čeká léčba ramene a pak zápas o titul. Chtěl by zápasit už na štvanici, tak uvidíme, zda se do té doby stihne vyléčit.

Další články