Sleduj nás

Vémola: Za mě Pirát nepředvedl nic, čím by si tu výhru zasloužil. Pro mě to bude snadná kořist

Vémola: Za mě Pirát nepředvedl nic, čím by si tu výhru zasloužil. Pro mě to bude snadná kořist
Samuel Krištofič se stal novým dočasným šampionem střední váhy OKTAGONu, ale Karlos Vémola s jeho výkonem vůbec nadšený nebyl.

Pirát si na pražské Štvanici během sobotního večera splnil sen. Po bodovém úspěchu nad veteránem Marcinem Naruszczkou se mu do vlastnictví dostal prozatímní titul divize střední váhy OKTAGONu, který mu zaručuje vysněnou bitvu s Terminátorem – stihne-li se do konce roku ze série operací uzdravit.

Karlos Vémola pevně věří, že ano, a to rovnou ze dvou důvodů. Jednak si chce vzít pás do svého opatrovnictví a jednak také plánuje umlčet Krištofičovu upovídanou pusu. Doposud mu k tomu štěstí nepřálo, nyní se mu ta šance ale sama nabízí.


„S výsledkem jsem rád, že to nakonec urval Pirát, stejně jsem ho chtěl víc než Poláka, protože už je to několik let, co má hloupý řeči a já ho za to můžu ztrestat,“ uvedl Terminátor ve výpovědi pro deník Sport.

S polským veteránem ovšem soucítí. „Mrzí mě to vůči Naruszczkovi. Měl slíbeno, že když porazí Američana, tak bude zápasit s Vémolou. Potom porazil Piráta a stejně mu to nedali. Myslím si, že taková divná, ne-li špatná rozhodnutí, OKTAGONu trochu ubližujou. Dělá perfektní práci, turnaje jsou skvělý, zápasy taky. Ale pak přijdou titulové bitvy a… To, co předvedl předtím Martin Buday, byla prostě ostuda. A to, co předvedl Pirát, taky…,“ lamentoval.


A u toho bodovacího systému se Karlos ještě chvíli pozastavil. „Opravdu si myslím, že OKTAGON odvádí skvělou práci, co se týče show, a takovéhle zápasy a hodnocení jim trochu kazí reputaci, což je škoda. To je ale můj vlastní názor. Za mě Pirát nepředvedl nic, čím by mě přesvědčil,“ řekl.

„Podobně to bylo s vítězstvím Juráčka. To, jestli je to podle pravidel správně… Já se s rozhodčími nehádám, proto to na nich nechci nechávat. Rozhodně na nich nenechám souboj s Pirátem. Jak jsem se s nimi bavil, tak si to obhájili, strhávali body za chycené rukavice, zápas byl těsný, tak to mohli dát domácímu. Nemyslím si, že je to dobře, ale nebudu jim do toho kecat. Ostatně, rozhodčí má vždycky pravdu, jak tvrdí můj táta. Říkal mi to od malička: ‚Pak už s tím nic neuděláš, můžeš se vztekat, jak chceš. Pokud to chceš ovlivnit, tak leda v zápase.‘ A tím se řídím celý život,“ doplnil deníkem Sport citovaný Terminátor.

Další články