Sleduj nás

Vémolo, jsem tvoje noční můra! Otestuju tvoji skleněnou bradu, slibuje Naruszczka

Vémolo, jsem tvoje noční můra! Otestuju tvoji skleněnou bradu, slibuje Naruszczka
Titulová bitva mezi Karlosem Vémolou a Marcinem Naruszczkou se blíží! Síly poměří už 24. července na turnaji OKTAGON 26, který se uskuteční na pražské Štvanici.

Promotéři slibují parádní podívanou, kterou by si prý neměl žádný fanoušek MMA nechat ujít. Co vzkazuje polský zápasník Terminátorovi?

Už za dva týdny bude moct Karlos Vémola vybojovat zpět svůj pás šampiona, o který přišel kvůli nesplněné váze v zápase s Milanem Ďatelinkou. A i když není Terminátor zdravotně úplně fit, protože se stále dává dohromady z operace ramene a navíc ho trápí zánět lokte, nic jiného než výhru si nepřipouští.


Jenže Naruszczka to vidí jinak. Na Vémolu si věří, což se potvrdilo i v promo videu organizace OKTAGON. "Kájo. Karlosi. Slyšíš mě? Vémolo? To jsem já, tvoje noční můra. Vidíme se v oktagonu, kde otestuji, jak tvrdou hlavu a skleněnou bradu máš," řekl ve videu.

Nutno dodat, že Karlos Vémola je v souboji velkým favoritem. O výhře proto nepochybuje, nedávno dokonce prohlásil, že by chtěl získat titul šampiona i v těžké váze. Rád by si to proto rozdal s těžkotonážníkem Martinem Budayem.


Další články