Sleduj nás

Věřím, že se stanu druhým Slovákem v UFC, tvrdí Martin Buday. Nemá šanci! oponuje Vémola

Věřím, že se stanu druhým Slovákem v UFC, tvrdí Martin Buday. Nemá šanci! oponuje Vémola
O svou šanci dostat se do UFC zabojuje slovenský těžkotonážník Martin Buday (7-1). V jeho přesun mezi MMA smetánku ovšem ne každý věří.

Buday se podobně jako takový Michal Martínek objeví v Dana White Contender Series, kde by mu případná výhra mohla zajistit smlouvu s UFC. Soupeřem se mu stane Brazilec Hugo Cunha (6-0).

„12.10. zabojuji v Dana White Contender Series o smlouvu v UFC. Věřím, že se stanu druhým Slovákem, který bude hrdě reprezentovat naši krajinu a Spartakus Fight Gym v nejlepší lize světa!“ oznámil nadšený slovenský bojovník.


Jeho radost sdílí i spousta fanoušků a není se čemu divit. Jedná se o skvělou příležitost, která by nemusela přijít znovu, jen takový Karlos Vémola se už teď snaží klidnit emoce publika, aby potom nebylo zklamané.

martin buday


„Buday v UFC? A co by tam dělal? Po dvou výprascích by se dostal zpět. Není dobrý ani na domácí scénu. Zmlátili by ho jak Martínek, tak i Pešta, a dokonce i já. Dosáhl bych tak historického úspěchu, kdybych jako střední váha získal titul v těžké,“ rýpl si Terminátor.

Slovensko aktuálně v nejlepší MMA lize světa zastupuje Lajoš Klein. Ten se stal historicky vůbec prvním reprezentantem své země v UFC. Na konto si zde už stihl připsat jednu výhru a jednu porážku.


Další články