Sleduj nás

Viktor Pešta má opět svůj den, Karlos je z něho prý pos*aný až za ušima a už ho nebaví čekat

Viktor Pešta má opět svůj den, Karlos je z něho prý pos*aný až za ušima a už ho nebaví čekat

Viktor Pešta to opět jednou řekl velmi čistě a jasně. Karlos Vémola se ho strašně bojí, a proto udělá cokoliv, aby se střetu s ním vyhnul.

Příbramský válečník, který se konečně oficiálně přesunul do polotěžké váhy, vyhlíží na své pouti ty největší možné překážky. Jednou z nich mohl být třeba právě Karlos Vémola, ale ten se raději šel schovat do střední váhy, než aby musel svému o pět let mladšímu sokovi čelit.

„K tomuhle tématu už nemám víc co dodat,“ nebaví Peštu se neustále opakovat. „Karlos se mě prostě bojí, to vidí úplně každý!“ běsnil třicetiletý zápasník, jehož vyzpovídal portál Fight Club News. „Každopádně je to jeho věc, já budu raději usilovat o souboj s Attilou,“ přibližoval své nové plány.


Že se Terminátor Viktora bojí, to mimochodem třicetiletý veterán z UFC naznačil i na Oktagonu 20. I proto si už zde řekl o náhradního soupeře. Bohužel k jeho smůle to zatím vypadá, že se Végh do klece v dohledné době jen tak nevrátí.

Viktor Pešta tvrdí, že se ho Karlos Vémola bojí


„Jak sám Attila říká, tak pokud ztratil motivaci, asi to nebude lehké ho přimět k návratu,“ podotýkal Pešta s ohledem na svou výzvu vyslanou směrem na Slovensko. „I tak se ale budu snažit být co nejaktivnější, abych dohnal minulý rok. V ideálním případě bych chtěl tři až čtyři zápasy,“ připomínal, že i pro něho byl minulý rok náročný, a tak nemohl do žádného boje nastoupit.


Další články