Sleduj nás

Vlasto Čepo si brousí zuby na Matěje Peňáze

Vlasto Čepo si brousí zuby na Matěje Peňáze
Od OKTAGONu Underground již uplynulo hodně vody, ale jedna nevyřešená záležitost tu stále doutná. Vítězové pavouka na české a slovenské straně se nemohli v superfinále utkat, ale jejich vzájemný zápas je očividně stále téma.

Prvnímu setkání zabránila zraněná ruka Matěje Peňáze, ale nyní se zdá, že se zápas nakonec uskuteční rovnou pod plnými pravidly MMA. Oba borci jedou v poslední době na vlně vítězství. Matěj nastoupil v OKTAGONu ke třem zápasům a vždy odcházel jako vítěz. Působivou statistiku vylepšil tím, že všechny soupeře ukončil knockoutem již v prvním kole!

Vlasto Čepo se po neúspěšném střetu s Polákem Mateuszem Strelczykem rozhodl pro velkou změnu a odešel trénovat do Záhřebu. Cílem jeho cesty byla chorvatská buňka slavného American Top Teamu. Zde se připravují hvězdy KSW a UFC v čele s Alexanderem Rakičem. Vlasto se také dohodl s OKTAGONem, který mu umožnil nastupovat v místní organizaci FNC.


El Chapo bleskově vyřídil dva nabídnuté soupeře a očividně začíná uvažovat o návratu na největší tuzemské jeviště. Ihned si vzpomněl na Peňáze, se kterým již proběhl solidní trash talk před očekávaným super-finále Undergroundu. Takto se pak také Čepo vyjádřil po bleskovém vítězství nad Slobodanem Djordjevičem.

"Zase jsem měl 3-4 soupeře, kteří nakonec zápas odložili. Vím, že v OKTAGONu se to stávat nebude, takže další zastávka je tam. Co se týká tohoto zápasu, nečekal jsem, že tak rychle uteče. Soupeř měl pět výher v prvním kole stejně jako já, ale byl jsem připravený a věřil jsem si."


El Chapo na Djordjeviče vletěl, ten se brzy poroučel k zemi, kde si Vlasto vlezl do vítězné pozice, následně mu soupeř nabídl záda a po salvě úderů rozhodčí zápas ukončil. Na adresu Matějě Peňáze prohlásil následující.

"Ještě něco bych chtěl povědět. Chalan, který zápasí v OKTAGONu, nás už třikrát vyzval. Dvakrát z toho se nenastoupilo kvůli určité jeho chybě. Takže jenom ti vzkazuju Pěnázko, že tě rozměním na drobné až přijdu do toho OKTAGONu. Už se to blíží.“

Další články