Sleduj nás

Vytřel s nimi podlahu, tak se mstí! Kincl a Mikulášek se vysmáli Vémolovo tetování

Vytřel s nimi podlahu, tak se mstí! Kincl a Mikulášek se vysmáli Vémolovo tetování

Mikulášek a Kincl mají hodně společného. S oběma totiž Terminátor vytřel podlahu oktagonu. A protože oba ví, že na Karlose jen tak mít nebudou, chytají se každé příležitosti, jak se na něm zviditelnit.

Neváhali proto ani vteřinu, když dostali možnost vyjádřit se k novému tetování, které si nechal šampion OKTAGONu udělat na důkaz obrovské lásky k jeho snoubence Lele Ceterové. Co si o tetování myslí?

„TOP, nemám k tomu nic špatného. Tatér byl určitě moc dobrý. Hlavně chválím, že kozy vypadají jako Homerovy oči. To se cení, že to udělal tak víceúčelové,“ komentoval tetování Mikulášek. Venca dostal od Karlose za vyučenou na turnaji OKTAGON 19, který se uskutečnil loni v prosinci.


„Topovka. Podle mého Řepka s Kačkou blednou závistí. Doufal jsem, že se MMA do takového bizaru nedostane, ale je to prdel. To zase jo,“ vysmál se tetování Patrik Kincl, který loni marně škemral o odvetu s Karlosem.

Lela už dříve vyslala vzkaz všem, kterým se tetování nelíbí. „Mně se to tetování moc líbí, i navzdory tomu, že ho lidé kritizují. Důležité je, že se to líbí nám a ten důvod, proč jsme si to tetování dali. Protože se moc milujeme.“



Další články