Sleduj nás

Zápasník Miloš Petrášek hlásí návrat do klece!

Zápasník Miloš Petrášek hlásí návrat do klece!
Jeden z nejtalentovanějších bojovníků na československé MMA scéně, Miloš Petrášek, hlásí návrat do služby! Naposledy jsme ho mohli vidět zápasit v roce 2019 na turnaji OKTAGON 15, kde prohrál na body s Christensenem.

Byla to jeho třetí porážka v řadě, protože předtím dvakrát padl s Kimballem, a tak si dal od zápasení pauzu. Teď je vše jinak!

I když Miloš Petrášek aka Meloun nezápasil, stále trénoval a dokonce domácím borcům, včetně Jiřího Procházky, pomáhal s přípravou.


"Ahoj. Nepřidával jsem žádné věci, protože jsem tenhle profil založil hlavně kvůli zápasení a cestě, která k němu vede, a jelikož jsem dlouho neměl zápas, tak jsem neměl ani potřebu na sílu něco přidávat. Přemýšlel jsem, že bych zkusil starou váhu, co jsem chodil dřív, ale ještě minimálně jeden zápas si dám - 93, když jí OKTAGON teď začal tak hezky plnit. Vidíme se brzo," zveřejnil Miloš v příspěvku na sociálních sítích.

A kdy uvidíme Melouna zpět v kleci? To zatím není jisté, ale v nejbližší době nás čekají hned dva turnaje. OKTAGON 25 by se měl uskutečnit v červnu a OKTAGON 26, který se bude konat na Štvanici, v červenci. Tak snad už na jednom z těchto turnajů.


Další články