Sleduj nás

Zhýralý seriálový Lavi na MMA scéně vyzve Petera Benka: Jakmile si nasadím rukavice, je ze mě zvíře

Zhýralý seriálový Lavi na MMA scéně vyzve Petera Benka: Jakmile si nasadím rukavice, je ze mě zvíře

Jak se dá v dnešní době zvýšit atraktivita stále rostoucí organizace? Nejlepší je mít pod svými křídly lidi, které přitahují pozornost veřejnosti. Známý seriálový herec Jakub Štáfek jednou z takových celebrit opravdu je a všichni se už nemohou dočkat jeho nového souboje. 

A jak už je známo, ten se neodehraje v boxerském ringu, nýbrž v kleci, kde jsou kromě úderů rukou povoleny i nohy. Co to znamená pro stále jinak začínajícího zápasníka? Samozřejmě že kupu tréninku, s nímž mu mimo jiné pomůže i Dan Barták z Penta Gymu. 

Jakub Štáfek zkusí MMA


„Pro mě to bylo buďto teď, anebo nikdy. Rozhodl jsem se, že to je lepší nyní, protože mi za chvíli bude třicet, a to už se potom budu jen těžko do něčeho nutit,“ vysvětloval Štáfek chvíli po tom, co bylo jeho jméno zavedeno do listiny účastníků Oktagonu, konkrétně tedy Projektu X druhé části. 


Základy boxu už má, teď je potřeba potrénovat hlavně zem. „Fakt se na to těším. V postoji sice nejsem žádná hvězda, ale jsem celkem šikovnej. Na zemi už to je horší…,“ neskrýval svou radost, a to i navzdory tomu, že si při svém zápasnickém debutu v Lucerně zlomil ruku. 


A jak by mohl jeho zápas s Peterem Benkem probíhat? „V osobním životě jsem úplně jiný člověk, než jakého vidíte na obrazovkách. Ve skutečnosti jsem milá a hodná bytost, která by neublížila ani mouše, ale jakmile si nasadím rukavice, je ze mě zvíře, které chce žrát." smál se.


Další články