Sleduj nás

Zvládne Pudilová svoji premiéru v OKTAGONu a porazí švédskou soupeřku?

Zvládne Pudilová svoji premiéru v OKTAGONu a porazí švédskou soupeřku?

Už 5. prosince uvidíme Lucii Pudilovou po delší době v kleci, a to na domácím turnaji OKTAGON 19, kde doufá v restart své zápasnické kariéry. Nebude to mít ale jednoduché. Čelit bude švédské zápasnici Cornelii Holm, která už v minulosti jednu českou bojovnici porazila.

Lucka je pravděpodobně stále nejlepší a nejzkušenější bojovnicí na československé scéně. Od roku 2017 jsme ji mohli pravidelně vídat v UFC, které je nabité těmi nejlepšími bojovnicemi z celého světa, jakými jsou například Irene Aldana, Antonia Schevchenko nebo Liz Carmouche. V UFC si Lucka střihla celkem sedm zápasů, z toho dvakrát odcházela jako vítěz a pětkrát jako poražená.

Cornelia Holm se domácím fanouškům představila minulý rok na turnaji OKTAGON 12, kde porazila Veroniku Rodovou. Cornelie vyhrála tři ze svých posledních čtyř zápasů a určitě si bude chtít další výhru připsat už tuto sobotu. Lucčinou nejsilnější zbraní je postoj a fyzička. Naproti tomu Švédka má zase raději zem. Bude proto zajímavé sledovat, v jakém duchu bude zápas probíhat.


Lucie Pudilová se chystá na Oktagon 19

„Mám před sebou těžkou soupeřku, která bude chtít útočit na mé slabé stránky. Budu muset dávat pozor, aby mě nebodovala na pletivu a na její zem, ona zase musí dávat pozor na můj box. Chci jít dál kvůli svým fanouškům a rodině, nechci nikoho zklamat.“ prozradila Pudilová v pořadu OKTAGON 19 NA DOHLED.


Hlavní předzápas večera slibuje parádní bitvu, ve které půjde o hodně. Podaří se Lucii Pudilové ukončit smolné období a nastartuje vítěznou vlnu? Nebo se bude radovat Cornelia Holm?


Další články