Sleduj nás

Zvládne Václav Mikulášek zápas s Robertsenem, nebo dostane fízlovskou nakládačku?

Zvládne Václav Mikulášek zápas s Robertsenem, nebo dostane fízlovskou nakládačku?
Mikulášek se představí po půlroční pauze v kleci. A rozhodně to nebude procházka růžovým sadem, protože proti němu bude stát Robertsen, se kterým měl co dělat i Karlos Vémola. Má Baba Jaga šanci, nebo ho norský policajt seřeže jak žito?

Baba Jaga poměří síly s norským Vikingem už na turnaji OKTAGON 23, který se uskuteční 1. května! Robertsen vydržel s Vémolou až do třetího kola, zatímco Mikulášek nepředvedl v zápase s Terminátorem vůbec nic.

Pokud bychom se drželi jednoduché matematiky, měl by Robertsen Babu Jagu přejet. Ledaže by na sobě Mikulášek od prohry s Karlosem hodně zapracoval a předvedl něco, co nikdo nečeká.


Fanoušci jsou přesvědčeni o tom, že si Mikulášek vybral snad toho nejhoršího možného soupeře pro návrat do klece. Jenže Venca si na Robertsena věří, a dokonce prohlašuje, že předvede ještě lepší výkon než Terminátor.

Těším se na zápas s Robertsenem, kterému se skoro podařilo vypnout Vémolu. Třeba Robertsena dokážu ukončit dřív než Karlos nebo ten zápas udělám zajímavějším. Přesvědčím vás, že na to mám.“


Porazí Mikulášek Robertsena a šokuje celou československou scénu, nebo utrpí další porážku?


Další články