Sleduj nás

OKTAGON Prime 4 Pardubice, prewiev a živý přenos

OKTAGON Prime 4 Pardubice, prewiev a živý přenos
Ani tentokrát nás organizace OKTAGON na svém turnaji neochudí o titulovou bitvu. Bantamová divize byla po odchodu Tomáše Deáka bez šampiona, ale už v sobotu v noci poznáme jeho nástupce.

Šanci dostane česká jednička v této hmotnostní kategorii Filip Macek. Dlouho se zdálo, že si to o uvolněný pás rozdá s talentovaným Javidem Basharatem, ale ten dal nakonec přednost DWCS, kde si výborným výkonem a výhrou vybojoval smlouvu v UFC.

Filipa tak prověří dánský Žralok Jonas Magard, který byl šampionem FENu a v OKTAGONu se uvedl výhrou nad Ukrajincem Velievem.


Druhou hlavní událost večera si pro sebe zabrali tvrdé amazonky Lucka Pudilová a Marta Waliczek. Holky se v kleci potkají již podruhé. Na OKTAGONu 21 vyhrála děleným rozhodnutím na body Kulka z Příbrami, ale polská strana tento výsledek nikdy nepřijala. Nyní nastal čas odvety, do které půjde v lepším rozpoložení Marta, která na rozdíl od Lucie poslední zápas vyhrála.

Od našich severních sousedů přijede i další zástupce Robert Bryczek. Ten se naposledy utkal s Brazilcem Britem a skončil knockoutován již v prvním kole. Neúspěch vyústil ve změnu váhové kategorie a jednatřicetiletý Polák tak poprvé zkusí štěstí ve váze do 84 kilogramů. Tam ho bude čekat kometa posledních měsíců Zdeněk Polívka. Game Over z Říčan v posledním zápase ukončil kariéru UFC veterána Erica Spicelyho a žízeň má i na šampiona FENu.


O budoucnosti v polotěžké váze hodně napoví zápas mezi Rafaelem Xavirem a Danielem Toledem. Pokud Brazilec, který je zatím v OKTAGONu stoprocentní, porazí i nebezpečného Toleda, stane se z něj legitimní titulový uchazeč.

OKTAGON Prime 4 Pardubice - výsledky vážení




Hlavní kartu otevře miláček pardubického publika Jaroslav Pokorný. Jukebox se vrací do klece po téměř třech letech a již na vážení to mezi ním a Milošem Janičičem pořádně jiskřilo.

Nejočekávanější záležitost na prelims je bezpochyby bitva mezi Kohoutem a Fodorem. Slovenský borec na posledním turnaji nenavážil a navíc zkolaboval při následném nabírání. Matouš je tedy pořádně nažhavený mu vrátit extrémně dlouhou přípravu a ukončit jeho vítěznou sérii.


Návrat po delší pauze čeká i zástupce ASA Jakuba Bahníka. Situaci mu určitě nebude chtít ulehčit jeho soupeř, kterým je veterán Asleigh Grimshaw.

Turnaj začíná jako vždy v 18:00 a sledovat jej bude možné po zakoupení PPV nebo díky streamům sázkových kanceláří.

oktagon 24 prime fight card


Další články