Sleduj nás

Ondro Novotný? Je čas začít zase něco dělat. Organizace Real Fight Arena už vyfoukla Oktagonu několik předních bojovníků

Ondro Novotný? Je čas začít zase něco dělat. Organizace Real Fight Arena už vyfoukla Oktagonu několik předních bojovníků
Silný hráč na tuzemské scéně. Přesně tak se zatím prezentuje nově vznikající organizace Real Fight Arena.

Již rok budovaný projekt přichází nyní do světla reflektorů a na první tiskové konferenci odtajnil zajímavá jména. Největší překvapení je rozhodně Leo Brichta. Titulový uchazeč OKTAGONu si u domácího hegemona vybudoval silnou pozici a je s podivem, že plánuje přestup k novému chlebodárci.

Další, kdo vzbudil vlnu emocí, je Tomáš Deák. Ten v OKTAGONu šéfoval bantamové divizi a momentálně úspěšně válčí v ACA. Třetí do party, o které se diskutuje, je Tomáš Možný. Slovenský obr je světová špička v kickboxu, ale plánuje i možný přechod k MMA.


Zda to bude již pod vlajkou RFA, to je zatím otázkou, protože součástí turnajů mají být i zápasy v postoji. Galavečerů je na příští rok naplánováno celkem šest. První proběhne už v květnu, to v Bratislavě.

Dále budou následovat turnaje v Ostravě, Brně, Košicích, Prievidze a závěrečný prosincový přivítá Praha. S akcemi můžeme najisto počítat, protože promotér RFA Boris Marhanský prozradil, že má již rezervované haly a zaplacené zálohy.


Marhanský tímto vstupuje do úplně nového prostředí. Nyní se věnoval pořádání hudebních festivalů, a proto bude zajímavé sledovat, jak se sžije se specifickým prostředím, které tuzemská scéna přináší.


Další články