Sleduj nás

Pešta navnadil, že když porazí Kimballa, měl by dostat Karlose

Pešta navnadil, že když porazí Kimballa, měl by dostat Karlose

Viktor Pešta vítá vítězný návrat mezi české obecenstvo. Nejprve porazil Ivana Vitasoviče na Night of Warriors a následně mu vyšla i premiéra v Oktagonu MMA, kde zničil Mikea Kyla. Jako další v pořadí by měl být americký Grizzly Jeremy Kimball.

„Těším se. Je to soupeř, kterého tady už většina lidí zná, takže když do toho zápasu půjdu, dostanu za něj větší kredit,“ pravil Viktor v pořadu Bojová umění. „Je to kvalitní zápasník, ale myslím si, že na něj mám,“ prokazoval své sebevědomí.

Na Kimballa momentálně čeká souboj ještě na Oktagonu 14 (14. září). O tento duel údajně požádal on sám, aby se dostal do formy, než vyrazí proti Peštovi.


„Musím si dávat pozor na ty jeho plaváky, ty má opravdu nebezpečné. Zbytek si myslím, že mi bude sedět. Vyhovuje mi, když je soupeř trochu nižší, což on je. Stejně tak mi vyhovuje, když se mnou chce boxovat a chodit do přestřelky. Myslím si, že to je pro mě papírově skoro ideální soupeř,“ říká Pešta.


Devětadvacetiletý příbramský rodák se tak udržuje v kondici, aby byl připraven na vše, co přijde. Na své listině nejvyšších cílů si ovšem uchovává jedno jméno, a to náleží českému Terminátorovi Karlosovi Vémolovi.

„Tak nějak ta dohoda byla naznačená,“ navnadil Pešta, že pokud dá Kimballa, měla by mu organizace předhodit Karlose. „Samozřejmě to nezáleží jenom na mně. Uvidíme, jestli tomu tak bude,“ nechce časově předbíhat. V opačném případě totiž nelze úplně vyloučit, že by se proti českému Terminátorovi postavil sám americký Grizzly.


Další články