Sleduj nás

Pirát plánuje opět jednou ovládnout Bratislavu: Myslím, věřím a vím - 3. kolo, TKO!

Pirát plánuje opět jednou ovládnout Bratislavu: Myslím, věřím a vím - 3. kolo, TKO!

Oktagon 14 nabídne opět jednou pořádně nadupanou show, u níž si diváci užijí pěkně vyhecovaný souboj o Bratislavu. Do klece si totiž proti sobě stoupnou Samuel Krištofič a Robert Pukač!

Jedná se o bitvu, která může z velké části zamíchat kartami divize velterové váhy, do níž se Pirát přesunul, aby v zápase o titul prověřil zkušenosti Davida Kozmy. Ten však využil svých výborných dovedností boje na zemi a slovenského bijce hravě na body převezl.

Jelikož je MMA stejně jako každý jiný sport běh na dlouhou trať, na které se člověk neustále vyvíjí, tak nehodlá ani Pirát na své misi zpomalit. Jeho cílem je si svou titulovou šanci znovu vybojovat a výhra nad tak silným soupeřem, jako je Pukač, je jednou z možností.


„Vím, že se Robo tvrdě připravuje, a tak očekávám, že jeho gameplan bude mě stáhnout na zem a pokusit se mě uležet. Jenže já s tímhle počítám, takže se přichystám na to, aby mě vůbec nestrhl, a když už by mě strhl, tak aby se mu nepodařilo mě na zemi udržet,“ prozradil Krištofič na svém instagramovém videu.


V rámci taktického plánu doufá, že se mu podaří hrát jeho hru. A ta je jednoznačně v postoji. „Co se týká stand-upu, tam doufám, že budu tvrdší, přesnější a přesvědčivější. Myslím, věřím a vím - 3. kolo, TKO!“ věstí odhodlaný bijec.


Další články