Sleduj nás

Pirát: Všichni děláme nějaký sport, abychom dosáhli vrcholu. Můj cíl není odlišný

Pirát: Všichni děláme nějaký sport, abychom dosáhli vrcholu. Můj cíl není odlišný

OKTAGON si pro své fanoušky přichystal další velké překvapení, které v září opět jednou zatřese celou bojovou scénou. Tváří v tvář se totiž na stadionu Ondřeje Nepely střetnou Samuel Křištofič a Robo Pukač. 

Z Piráta konečně opadla ta tíha, jíž si s sebou nesl poslední zápasy. Tehdy potkal soupeře, kteří ho překvapili hlavně na zemi, takže to pro něj v obou případech skončilo prohrou na body. Kýžená náprava však přišla na OKTAGONu 12, kde na Krištofiče čekal další těžký soupeř, tentokrát ale postojář. A Pirát ho hned v prvním kole knokautoval.

„Soupeř to byl těžký, ale já předem tušil, že se mnou bude chtít bojovat v postoji, což mi hrálo do karet. Proto jsem se soustředil na jeho chyby. Věděli jsme, že když útočí, tak mu poklesne pravá ruka. Na to jsme se snažili zareagovat předním direktem, případně hákem. No a nakonec tam padla přední ruka přímo na bradu,“ usmíval se a vzpomínal, jak k té výhře nad brazilským protivníkem Andersonem Dinizem došlo.


Nyní je však důvod dívat se dopředu. Ve hře je další obrovská zkouška, kterou představuje Robert Pukač. Jeho poslední dvě výhry přišly nad Janem Jankou a Tomášem Kuželou.


„Čeká nás boj o Bratislavu!“ je si vědom Krištofič, který nepochybuje o tom, že by ho výhra hodně posunula k dalšímu boji o titul. „Doufám, že mi lidé budou fandit. Jdu na to postupně, od zápasu k zápasu. Ten titul už tam je v dálce (opět) cítit. Vždyť tento sport děláme proto, abychom dosáhli vrcholu,“ doplňoval.

Promotér Ondřej Novotný prozradil, že vítěz z tohoto duelu ještě přímo o titul bojovat nebude. Ať už tedy vyhraje kdokoliv, projde si ještě jednou zkouškou, a pokud uspěje i v ní, pak jeho sny naberou reálnějších rozměrů.


Další články