Sleduj nás

Proč bych měl zápasit za polovinu toho, co soupeř, nechápe Brichta

Proč bych měl zápasit za polovinu toho, co soupeř, nechápe Brichta
Ke kauze Leo Brichta se v posledních týdnech vyjádřil úplně každý. Pavel Touš, Ondřej Novotný, Boris Marhanský a možná i uklízečka z PriMMAt Gymu.

Jediné, co nám chybělo do mozaiky informací, bylo prohlášení toho nejdůležitějšího hlasu, a to samotného Lea. Nejlepší tuzemská lehká váha si dala na čas, ale nyní se zdá, že konečně víme, co stálo za jeho avizovaným koncem v OKTAGONu.

"Chtěl by jsem se jen rychle vyjádřit k OKTAGONu. Většinou bylo vždy všechno v pohodě, dokonce OKTAGON Underground byla moje nejoblíbenější část života. (Leo zvítězil na české straně, ale z finále musel kvůli zranění odstoupit). Byla to jedna z nejlepších akcí, co jsem zažil. Ale teď před posledním zápasem tam byly nějaké finty. Říkalo se, že jsem odmítl zápas a to není pravda. Teda řekl jsem, že ten zápas vezmu, ale že chci víc peněz. Nevím, proč by jsem měl zápasit za zhruba tři tisíce euro, když soupeř dostane víc než dvojnásobek. Takže jsem řekl, že chci stejné a to samozřejmě nevyšlo. Přivezli mi tedy tohoto soupeře a asi čekali, že mě ten Francouz porazí, což se nestalo. Po zápase přišlo, že když podepíšu novou smlouvu, tak dostanu nové peníze. To se přeci nedělá po zápase. Proč jsem nedostal novou smlouvu už předtím? To mě hodně namíchlo. Mám v OKTAGONu asi deset zápasů a nevím, proč se na mě kydá hnůj a proč se ke mně takhle někdo chová!“

Brichta má v OKTAGONu smlouvu ještě na jeden zápas. Bude zajímavé, jak se k tomu vedení organizace postaví a zda nechá mladého bojovníka v klidu smlouvu naplnit. Ve hře je i pokuta za účast na tiskovce RFA, ale o tu se snad postará nový chlebodárce.


Další články