Sleduj nás

Procházka přiznal, že ho v prosinci čeká velký zápas (s Baderem?), teď však chce výhru formou KO

Procházka přiznal, že ho v prosinci čeká velký zápas (s Baderem?), teď však chce výhru formou KO

Jiří Procházka (24-3-1) už je v Ósace, kde se sžívá se svým novým bojovým prostředím. Již tuto sobotu ho totiž čeká duel s ostříleným veteránem Fabiem Maldonadem (25-13-0).

Image result for prochazka maldonado

Český samuraj ve službách Rizinu se připravuje na další bitvu, která se tentokrát trochu netradičně uskuteční v domluvené váze do sta kilogramů. Jak Jirka prozradil, japonská organizace s ním má velké plány, které by měly vyvrcholit na konci roku.


„V Rizinu mám smlouvu ještě na dva zápasy a v prosinci by měl být větší. Teď nechtěli, abych obhajoval titul. Mají představu, že půjdu s větším jménem, případně o další jiný titul. Proto vymysleli zápas na říjen takto,“ vysvětloval Procházka.

Ačkoliv tedy nejde o klasickou mistrovskou podívanou, diváci o nic nepřijdou. Jistotou totiž zůstává, že nás čeká bitva dvou neúprosných postojářů. Každá rána může být smrtící. Procházka by však rád byl tím, kdo zasadí vítězný úder jako první.


Image result for prochazka bader

„Věřím v to (že přijde KO), taková je i moje idea zápasení. Nerad nechávám výsledek na body. Co jsem měl zápasy na body, tak se vlekly, výkon nebyl ideální, neukázal jsem v nich svůj potenciál naplno,“ odhaloval.

Po této bitvě by měl přijít chvilkový odpočinek, s nímž je spojená i prohlídka města, a následně příprava na dalšího soupeře. Tím by dle všeho měl být dvojí šampion konkurenčního Bellatoru Ryan Bader (27-5-0).


„Nějaká jednání mezi prezidenty organizací už proběhla, ale nejednali konkrétně ohledně zápasu. My jsme dostali zatím jen lehké informace, nic určitého,“ přiznával Procházka pro sport.cz, kde zároveň nezapomněl podotknout, že až se ze své smlouvy s Rizinem vybojuje, rád by okusil plody nové organizace. A kdoví, třeba to bude právě UFC.


Další články