Sleduj nás

Reissinger ovládl 23. ročník Heroes Gate! Vinše porazil již v prvním kole

Reissinger ovládl 23. ročník Heroes Gate! Vinše porazil již v prvním kole

Na Podvinném mlýně se v pátek 13. prosince uskutečnil další z řady galavečerů Heroes Gate. Už 23. ročník sliboval fanouškům skvělou podívanou, jelikož jsme na hlavní kartě měli možnost vidět jména opravdových válečníků. Třeba v K1 se nám představil Daniel Škvor. Jeho kvality potvrdila účast ve slavné organizaci Glory. O titulovou bitvu se postarala dvojice Michal Reissinger vs. David Vinš a organizátoři tentokrát nezapomněli ani na MMA, kde si do svých řad vypůjčili služby Filipa Macka z Oktagonu MMA.

Organizace Heroes Gate označila tento večer za prokletý, jelikož pořadatelům komplikovala program zranění. V některých duelech se pak měnil soupeř až pětkrát. Nedošlo tak ani na dlouho očekávaný duel Kozubovský vs. Vítovec, kde jsme se mohli těšit na odvetu. První bitvu Vítovec prohrál, nyní si však Kozubovský poranil ruku, jež si bohužel vyžádá operační zákrok.


O hlavní trháky turnaje jsme však nepřišli. O ty se postarali bojovníci Spejbl Gymu, jimiž jsou Daniel Škvor, Tadeáš Růžička a Michal Reissinger. Všichni tři si připsali výhru. I přes velké komplikace se nakonec galavečer Heroes Gate vydařil a diváci opouštěli bývalý stadion hokejové Sparty spokojeni.

Heroes Gate, hlavní karta, výsledky: 

K1 3x3min -70kg: Láďa Krištůfek vs. Eduard Fatychov
K1 3x3min -70kg: Tadeáš Růžička vs. Zahid Zairov
MMA 3x5min -70,3kg: Matouš Kohout vs. Felipe da Silva Maia
K1 3x3min -93kg: Daniel Škvor vs. Levy Kuyken
MMA 3x5min -64kg: Filip Macek vs. Lucas Tenorio
K1 3x3min title fight HW: Michal Reissinger vs. David Vinš



Další články