Sleduj nás

Šampion Lukáš Konečný vítězí! Knokautoval koronavirus

Šampion Lukáš Konečný vítězí! Knokautoval koronavirus

Dobrá zpráva v těžkých časech míří z Ústí nad Labem. Lukáš Konečný se uzdravil a přemohl obávanou nemoc COVID-19. To potvrdily i dva nezávislé testy na sobě, které vyšly negativně. Nyní nám bývalý profesionální mistr světa v boxu odhalil, jak přítomnost koronaviru v jeho těle probíhala.

"Kdyby můj svěřenec nebyl pozitivní, možná bych to ani nepoznal, protože bych na testy nešel. Ležel jsem jen jeden den v horečkách. Vypotil jsem se a byl jsem v pořádku," okomentoval Konečný situaci a dodal, že nebral žádné léky, pouze vitamín C.

Potvrdilo se, že koronavirus nemusí mít žádné příznaky. Ohroženi jsou tak nejvíce staří lidé, kteří prodělávají nějakou chorobu a mají oslabený imunitní systém. "Stýkal jsem se s rodinou a všichni jsou v pohodě. Je možné, že jsou nějaké formy. Tento vir se teprve testuje a nikdo neví, co může způsobit. Dodržujte prosím předepsané pravidla a tuto nemoc společně porazíme," uzavřel.


Zhruba před čtrnácti dny Lukáš Konečný zjistil, že je pozitivní. Nakazil se nejspíše v tělocvičně od svého svěřence. Od té doby byl v karanténě i s rodinou. Manželka i tři dcery mají test negativní.


Další články