Sleduj nás

Sivák: Dávám si cíle jako McGregor. Nechci nikdy prohrát, mám svou hrdost

Sivák: Dávám si cíle jako McGregor. Nechci nikdy prohrát, mám svou hrdost
Z Vaška Siváka se postupně stává velká mediální hvězda a nyní dostane příležitost své kvality předvést i pod křídly největší tuzemské MMA organizace.

Nadaný jedenadvacetiletý fighter z postojových disciplín bude součástí pyramidy, kterou hodlá letos na jaře Oktagon spustit. Spolu s ní se na tohoto ostravského bojovníka upírá spousta očí, čehož si je on sám vědom.

„Bude to těžký turnaj, jdu o váhu výš, takže budou padat větší bomby. Navíc v malých rukavicích, to je jako bych bouchal holou pěstí. Takový turnaj tu ještě nebyl v České republice. Abych to celé vyhrál, budu muset zvládnout tři zápasy během jedné noci,“ uvedl Sivák v rozhovoru pro sport.cz s tím, že nehodlá nic podcenit.


Šampionská mentalita jej však doprovází již teď. „Nechci prohrát, mám hrdost. Chtěl bych se bít s pravými šampiony a vydělávat velké peníze, to chci,“ říká před duelem v Oktagonu, do něhož vstoupí jako jeden z favoritů. „Určitě se považuji za favorita, ale bude to také o štěstí. V zápase mohou vzniknout zranění z předchozích zápasů, ale štěstí přeje připraveným,“ přiznává.

Václav Sivák bojuje o ONE Championship


Jeho snem je probojovat se do zahraničí. „Chci se dostat do ONE FC, případně jiné velké zahraniční organizace. Chci být velké jméno v České republice, aby mě tady každý znal. Prostě být hvězda. Já si dávám cíle jako třeba Conor McGregor, nechtěl bych, aby mě znala jen Česká republika, proč si dávat malé cíle. Neříkám, že se to podaří, ale udělám pro to všechno.“


Další články