Sleduj nás

Starosta Řeporyjí vyhlíží cestu do klece: Koště Foldynu bych zabil hned v prvním kole!

Starosta Řeporyjí vyhlíží cestu do klece: Koště Foldynu bych zabil hned v prvním kole!
Na přelomu srpna/září nás v Ústí nad Labem čeká sportovně-kulturní událost, na které se ukáže několik renomovaných boxerů. Mimo tuto skupinku mohou atmosféru oživit i dvě postavy z politické scény.

Celou akci má pořádat bývalý mistr světa Lukáš Konečný, jenž se spojil se starostou Řeporyjí a zároveň nynějším členem ODS Pavlem Novotným. Ten si před zraky televizních diváků v pořadu u Jaromíra Soukupa vjel ostře do vlasů se svým téměř šedesátiletým sokem z SPD Jaroslavem Foldynou. Opravdu existuje šance, že by se jejich spory řešily jinak než slovně?

„Foldyna je jasný, ten by do toho šel, ale Novotný si říká o milionové částky, což je problém. Kdyby to dopadlo a došlo by na vyřizování účtů, tak to jsou takové srandy, které mají přilákat hodně lidí, kteří by na box normálně nepřišli,“ nechal se při představování svého plánu slyšet Konečný, jenž tuto akci pořádá hlavně kvůli svým svěřencům, aby je dostal do formy.


Starosta Řeporyjí však nyní uvedl, že se věci daly do pohybu. „Probíhají standardní jednání na ose boxer - promotér, mám svou cenu a je na promotérovi, zda ji bude nebo nebude akceptovat, buď jak buď, Lukáš Konečný je super kluk, mám ho rád, velmi si jej lidsky i profesionálně vážím!“ napsal Novotný na svém Facebooku.

A pak pokračoval. „Kdyby to náhodou dopadlo, pamatujte si, že NESNÁŠÍM CELEBRITY ZÁPASY, nepatří to tam. Samozřejmě zavolám Patriku Kinclovi a Petrovi Ondrušovi (je mi ukradené, že se tito dva mí kamarádi nemusejí) a stavím tým. Nikdo nečte lépe soupeře než Patrik. A Pína tam prostě chci a je mi pumpička, co si kdo o něm… Mám ho rád... A samozřejmě bych se na to připravil tak, jako jsem se (nevíte to, padlo to, protože se blb nechal kvůli trestnému činu blbky zavřít) připravoval měsíc na Řepku. Dvacet kilo dolů, zesílím a koště, co je mu šedesát a je o hlavu menší, normálně knockoutuju ve třetím kole.“


Zmíněné tvrzení se však týká zápasu v boxu. Kdyby došlo na souboj v kleci, máme očekávat mnohem rychlejší a jasnější průběh. „Zatímco Řepku jsem (na dobrou radu Patrika) chtěl v klasickém boxu, dal bych nevím co za koště v kleci. Zabil bych ho v prvním kole naskočeným kolenem, což nebudu rozvíjet, já se o ‚Jiut Gei‘ obecně bavím jen s Attilou, Patrikem, Karlosem a touhle partou, sorry, nerozumíte tomu… Vzpomeňte si na mě, až v září bude na titulce Deník Sport Foldyna knockout! A koště mi bude děkovat za život, který mu ale zachrání v nemocnici. Být to na mně, asi ho zabiju ne proto, že bych si přál, aby to nacistické koště nebylo, ale protože by to bylo v zájmu České republiky,“ uzavřel na svém Facebooku Novotný.


Další články