Sleduj nás

Thajboxer Reissinger rozjel vlastní značku piva a chystá thajboxerskou reality show

Thajboxer Reissinger rozjel vlastní značku piva a chystá thajboxerskou reality show

Většina Čechů si neumí život bez piva ani představit. Pijí ho všichni! Od děcek, přes teenagery, až po starý pardály. Jenže mít pivo s vlastním jménem, to už je něco.

Občas se sice najde sportovec, kterému se něco takového poštěstí, ale v českých luzích a hájích je to pořád rarita. Určitě se shodneme na tom, že když má někdo vlastní značku pivka, tak už něco znamená. Mezi borce, kterým se to povedlo, se nově zařadil i Michal Reissinger.

Michal Reissinger je těžká thajboxerská váha, která má za sebou přes padesát zápasů v ringu. Co na jeho pivo říkají lidé?


„Reakce jsou pozitivní, máme nealkoholickou bezinku, višeň a zázvor. Teď bude ještě světlý ležák, dvanáctka, která bude mít 5.2 voltů. Jde o spolupráci s libereckým pivovarem Konrád. Pivko mi chutná, sám si občas dám, hlavně v létě, když grilujeme nebo tak, ale nejsem kdovíjaký pijan," prozradil Reissinger.

Michal Reissinger má vlastní značku piva


Michal bude mít 27. února svůj třetí boxerský zápas v Ústí nad Labem na akci Save Boxing, kterou pořádá boxerská legenda Lukáš Konečný. Kromě přípravy na fight se Reissinger věnuje i organizaci thajboxerské reality show UPC Fight - Cesta bojovníka.

„Chystáme projekt, protože thajský box je postrčen do ústraní. Chceme ho zviditelnit, chceme ukázat, že u nás je hodně kvalitních bojovníků. Chystáme šestidílnou reality show. Máme šestnáct zápasníků z Česka a Slovenska, nyní dolaďujeme poslední věci. Půjde o eliminační turnaje, kde se kluci mezi sebou utkají spolu a čtyři postoupí do finálového turnaje," představil Reissinger základní obrysy projektu, který bude v následujících dnech více odhalen.


Další články