Sleduj nás

Denis Hnídek: Nechci být známý jako ten, který má tátu Ortela, ale jako top fighter Muay Thai

Denis Hnídek: Nechci být známý jako ten, který má tátu Ortela, ale jako top fighter Muay Thai
Sotva jsme oznámili první turnaj reality show UPC Fight Cesta bojovníka, napovrch vyplouvají zajímavé informace. Už 10. dubna se můžeme těšit, jak si to šestnáct nejlepších zápasníků z Česka a Slovenska rozdá vyřazovacím způsobem o 50 000,- Kč v Muay Thai. V samotném turnaji pak své bojové kvality předvede i syn Tomáše Ortela!

„Vztah máme s tátou asi jako většina lidí, kteří mají rozpadlou rodinu. Když mi bylo sedm, táta nás opustil. Vždycky se o nás starala máma. Nechtěl jsem, aby to lidi věděli, ale můj táta je Tomáš Ortel. Nechci být známý jako ten, který má tátu Ortela, ale jako Denis Hnídek, top fighter Muay Thai,“ řekl mladý ambiciózní účastník s přezdívkou Atom.

UPC FIGHT Cesta bojovníka nabízí skvělou fight card


Denis Hnídek, bojovník ze Spejbl Gym Praha, tajil dlouhou dobou svůj původ z obav, že v Praze nemají pochopení pro Kabáty z venkova, čímž kapela Ortel bezpochyby je. Jeho fanouškovská základna však po tomto přiznání raketově vzrostla.

Že se bude na co dívat, to jasně potvrdily i první dva díly reality show (k přehrání zdarma zde). Jenom první část vidělo přes sto tisíc diváků a nyní už jde opravdu do tuhého. Druhou sobotu v dubnu se totiž dočkáme prvního turnaje, kde ze šestnácti bojovníků postoupí osm. Podívejte se na kompletní fight card.


Další články