Sleduj nás

Vémola: Jsem připravený Ragozina seřezat! Klidně si pro něj dojedu do Ruska

Vémola: Jsem připravený Ragozina seřezat! Klidně si pro něj dojedu do Ruska
Včerejším exkluzivním rozhovorem s ruskou legendou Ragozinem jsme doslova odpálili bombu. Celá záležitost začíná nabírat na obrátkách. OKTAGON se nechal slyšet, že by Rusa dokázal zaplatit a Terminátor před chvilkou vyvěsil na svém Instagramu příspěvek, že je připravený Rusa seřezat!

Rýsuje se jedna z největších MMA bitev, která může aktuálně československá scéna nabídnout? O Vémolu projevil zájem ruský zápasník Ragozin a Terminátor rozhodně není proti! Dokonce prý klidně poletí i do Ruska.

"O zápase s Ragozinem se mluví dlouho. A teď, v posledních dnech, je to znovu veliký téma. Já jsem ready, ale rozhodnutí je na promotérech. Rozhodně nemám problém přijet do Ruska," prozradil Karlos Vémola.




 










Zobrazit příspěvek na Instagramu























 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)







Co k zápasu Vémola vs. Ragozin prozradilo vedení OKTAGONu? "Když o tom Ragozin mluvil, tak ten zápas má smysl, protože má i nějakou historii. Může se odehrát i na základě nějakých finančních dohod,“ dodal Novotný.

Jak tohle nakonec dopadne? Co na to táta českého MMA, Ondřej Novotný? Vytáhne šrajtofli a zaplatí Rusovi to, co si řekne, nebo si tenhle megazápas nechá vedení OKTAGONu proklouznout mezi prsty?


Další články