Sleduj nás

Vémola mi závidí, cítím z něj zahořklost, vypozoroval Patrik Kincl

Vémola mi závidí, cítím z něj zahořklost, vypozoroval Patrik Kincl
Rivalita mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem se stále stupňuje. Terminátor si postěžoval, že si Kincl souboj o titul v OKTAGONu nezaslouží, protože zápasil v Polsku a navíc poslední zápas prohrál. To samozřejmě zvedlo Patrika ze židle a ihned vrací útok. Myslí si, že mu Vémola závidí!

Jsem takovej blbec, že jsem ho chtěl původně litovat kvůli zranění. Z hlediska toho, že jsem taky sportovec, chápu, že je to hodně špatný. Nicméně tím jeho rozhovorem je tohle pryč. Nevím, co k tomu říct… Cítím z něj už zahořklost. Každým podobným prohlášením svůj sportovní odkaz zakopává hloub a hloub,” reagoval Kincl na Vémolu pro deník iSport.

Vémola měl totiž 30. prosince bojovat o titul s Pirátem, jenže kvůli zranění musel ze zápasu odstoupit. OKTAGON pak učinil kontroverzní rozhodnutí, když namísto někoho z organizace, dosadil do titulového zápasu Patrika Kincla, který zápasil v polské KSW. Navíc Patrik svůj poslední zápas o titul proti Soldičovi prohrál. Titulovou šanci většinou dostávají jen zápasníci, kteří se vezou na vlně vítězství.

Jak říkám, cítím v tom… Jak to říct? Nějakou závist a zahořklost. Protože když se to týká jeho a OKTAGON bere zápasníky, kteří tam nikdy nezápasili, tak je to v pohodě. Chtěl by ústupky v tom, že jako vyzyvatel bude nastupovat jako druhý… Takže pokud se ustupuje jemu, je to v pohodě, ale když je to někdo jiný, tak začne prskat. Zcela upřímně, jsem český zápasník a teď žebříčkově nejvýš postavený. To, že jdu z jiné organizace, myslím, tolik neznamená. Čeští fanoušci mě znají, nějakou dobu už jsem na scéně a řekl bych, že si to zasloužím,” dodal Patrik.


Další články