Sleduj nás

Vémola: Mou největší motivací jsou mé děti, protože jsou na tátu hrdé. V duelu s Robertsenem jsem ukázal srdce

Vémola: Mou největší motivací jsou mé děti, protože jsou na tátu hrdé. V duelu s Robertsenem jsem ukázal srdce

Karlos Vémola se poohlédnul za svým posledním zápasem s Thomasem Robertsenem a vysvětlil, co mu v bojích dodává extra motivaci.

Český Terminátor se naposledy objevil na turnaji Oktagon 17, kde ve třetím kole po dobře nasazené submisi udolal norského protivníka Thomase Robertsena. Jednalo se o výhru, která pro jeho návrat byla velice důležitá, ale zato se nerodila vůbec snadno.

„Vím, kde jsem byl a vím, na jaké úrovni chci zápasit dál a kam se chci dostat. Pokud bych najednou spadl na takovou úroveň, že bych začal prohrávat se zápasníky, jako je Robertsen, i když to není špatný zápasník, nebo bych měl mít potíže s někým jako je Baba Jaga, proto ten sport opravdu nedělám,“ vysvětlil Vémola v pořadu Fight!, jehož slova citoval deník Sport.


Karlos Vémola hází soupeře na zem oktagonu

„To už není ani o chtíči. Pokud by mě moje zranění a životní situace limitovaly na tolik, že bych ze sebe dělal v ringu blbce, tak tam nechci. Ale ukázal jsem v tomhle zápase srdce,“ pokračoval.


„I Nor ukázal srdce. S mnoha zápasníky se mi stalo, že když jsem je dvě kola mlátil, tak do třetího kola přišli zlomení. Viděl jsem, že klopili oči, chtěli se se mnou skoro objímat. Viděl jsem to na hodně zápasnících, na Norovi ne. Ten nepřišel zlomený. Nastoupil do třetího kola s myšlenkou ‚Teď, nebo nic!‘ Prohrál dvě kola, zkusil všechno a dobře mě tam trefoval,“ pravil.

Následně i ostřílený Terminátor vysvětlil, odkud čerpá po tolika letech dřiny a nemalých zraněních energii. „Mám své důvody, proč to dělám. Tím největším jsou mé děti, protože jsou na svého tátu hrdé. Děti jsou pro mě nejvíc. A moje úspěchy a neúspěchy, ať se nám to líbí, nebo ne, ovlivňují celou mou rodinu,“ dodával.


Další články