Sleduj nás

Vémola? Nebudu se ho doprošovat, zápas s Véghem je mnohem větší, má jasno Pešta

Vémola? Nebudu se ho doprošovat, zápas s Véghem je mnohem větší, má jasno Pešta

Není žádným tajemstvím, že Viktor Pešta dlouho usiloval o zápas s Karlosem Vémolou. Mezi oběma zápasníky proběhlo už i několik slovních přestřelek, naposledy na pozápasové tiskové konferenci OKTAGON 20.

Ať se ale Pešta snažil sebevíc, s Terminátorem to ani nehnulo a o zápas s ním nejevil žádný zájem. V minulosti se dokonce několikrát vyjádřil, že je pro něj Pešta nikdo a nemá si na něm co vzít. A protože se Viktor zápasu stále nedočkal, jeho pohár trpělivosti přetekl. K souboji vyzval Attilu Végha.

Naposledy Karlos Viktora odpálkoval přímo na pozápasové konferenci. „Jsi normální idiot. Už několikrát jsem ti řekl, co musíš udělat, abych s tebou zápasil. Jsi o půl hlavy vyšší, budeš o deset kilo těžší a stejně tam budeš padat k zemi jako prase.“


A tak Pešta vyzval k zápasu i slovenskou MMA hvězdu Attilu Végha. Je totiž přesvědčen o tom, že Vémola před ním utíká do střední váhy a nemá náladu se ho doprošovat věčně. „Já k tomu svoje řekl. Já bych do toho zápasu šel, ale on utekl do 84, vyzývá Piráta a podobně. Nebudu se nikoho doprošovat, jdu dál.“

Viktor Pešta zvítězil v organizaci Oktagon MMA


A co si o této bitvě myslí sám Ondřej Novotný, promotér organizace OKTAGON? Den po zápase Peštovi řekl, že s Attilou bude vše řešit. V každém případě by se ale mělo čekat na diváky. Végh totiž jinak zápasit nechce.


Další články