Sleduj nás

VIDEO: Bojovník Marpo varuje Jona Mariánka: Nelítej do Čech, čeká tě tu blbý přivítání

VIDEO: Bojovník Marpo varuje Jona Mariánka: Nelítej do Čech, čeká tě tu blbý přivítání
Konflikt mezi Jonem Mariánkem a československou MMA scénou se začíná přiostřovat. Nově poslal vzkaz Jonovi i český rapper Marpo, který má k chování Jona velké výhrady. Co vše mu vzkázal?

"Honzík z Ameriky se rozhodl prudit lidi v Čechách, protože ho taťka nevzal na Kostariku. Je to smutný, chudák ani nemá na to, aby letěl na Kostariku. Já myslel, že má miliony, ale co jsem tak slyšel, tak nemá," řekl Marpo.

"Škoda no, managament Jakea Paula nám to všechno potvrdil. Honzíku, je mi tě líto, ale tohle ti nevyjde. A mimochodem, nelítej do Čech, čeká tě to blbý přivítání," dodal Marpo.


To nenechalo chladným Jona, a tak věci prostřednictvím svého příběhu na Instagramu některé věci upřesnil. "Jakej managament? Já jsem managament Jakea Paula. Navíc není to Kostarika, ale Portoriko. A že nemám lítat do Česka? Jak doletím do Česka, tak půjdu na tvůj koncert a budu tě tam podporovat," vysvětloval ve svém příběhu na Instagramu Jon Mariánek.

Jak je vidět, Jon Mariánek naštval více lidí, než původně zamýšlel. Poštval si proti sobě hodně borců z československé MMA komunity. Jak z toho vybruslí? Video naleznete zde.


Další články