Sleduj nás

VIDEO: Michal Martínek porazil v Rusku Pakutinskase na body!

VIDEO: Michal Martínek porazil v Rusku Pakutinskase na body!
Je to tam! Český zápasník Michal Martínek zvládl svůj zápas v ruské organizaci ACA a porazil nebezpečného Pakutinskase na body. Soupeř ale nedal Michalovi nic zadarmo.

Martínek i Pakutinskas vypadali už na váze hodně našláple, a tak bylo jasné, že tohle bude bitva jako řemen. Zápas byl napínavý a o první výhru v ACA musel Martínek hodně bojovat.

První kolo šlo za Pakutinskasem, protože Martínkovi málem nasadil gilotinu a navíc ho dokázal dostat na zem. Ve druhém kole došlo na pár parádních přestřelek, které si vysloveně říkaly o nějaké KO, ale nakonec je oba borci ustáli. Ve třetím kole už byli oba bojovníci dost unavení, ale byl to právě Martínek, který ještě našel více sil a parádním takedownem dostal Pakutinskase na zem, odkud už ho nepustil. A i když Martínek soupeře neukončil, nakonec mu 3 z 5 rozhodčích přisoudili výhru.


"Děkuji všem za podporu, je to tam! Hejteři v rohu, budu mít vždy toho, koho chci a kašlu na to, co se vám líbí a nelíbí. Až něco dokážete, sestavte si vlastní tým, váš názor mě zajímá asi jako lejno u stromu,“ okomentoval úspěch Martínek na svém Instagramu.


Další články