Sleduj nás

VIDEO: Vémola začíná skvěle kombinovat, boxerský zápas s Marpem to ukáže, věří trenér Spejbl Gymu

VIDEO: Vémola začíná skvěle kombinovat, boxerský zápas s Marpem to ukáže, věří trenér Spejbl Gymu

V legendárním Spejbl Gymu mají napilno. Mezitím, co se Michal Reissinger připravuje na boxerský duel v Ústí nad Labem na galavečeru pod taktovkou Lukáše Konečného, vedle něj piluje svůj box i Karlos Vémola. Proč? Je to jednoduché. Všechna ta dřina směřuje k jednomu, k bitvě s Marpem!

Sportovní škola boxu Lukáše Konečného pořádá už 27. února akci, kde se představí již jmenovaný Reissinger. Po thaiboxu, kde má Michal na kontě už přes 50 zápasů, si našel oblibu v klasickém boxu a vstoupí do svého třetího profesionálního duelu.

Výzev nebojí! To dokazuje fakt, že bude stát v ringu proti zkušenému ranaři se 33 zápasy v boxu. A že si domácí Petr Fröhlich na zástupce Spejbl Gymu věří. Ze stejné stáje na stejném galavečeru pak bude zápasit i Tadeáš Růžička, hvězda z organizace OKTAGON MMA.


Pomalu, ale jistě začal trénovat boj v postoji i Karlos Vémola. Ten se totiž připravuje na velkolepou show a boxerské klání s rapperem Marpem.


„Karlos chodí do Spejblu třikrát týdně, má silný zadní hák, připojuje i ten přední. Začíná kombinovat. Ladíme to a vše se ukáže v zápase,“ řekl nejvyhledávanější a podle mnohých nejlepší lapař v Česku Michal Vančura. Ten tráví v gymu až dvanáct hodin denně a podílí se na přípravě top tuzemských bojovníků. Zápas Vémola vs. Marpo zatím nemá oficiální datum, ale vše nasvědčuje tomu, že se ho brzy dozvíme.

Aby toho nebylo málo, legendární Spejbl Gym nově pořádá i vlastní reality show UPC Fight Cesta bojovníka. Už v březnu se můžeme těšit na první díl.



Další články