Sleduj nás

Na kolik si přišli Marpo s Rytmusem po XFN 15?

Na kolik si přišli Marpo s Rytmusem po XFN 15?

27. prosinec nebyl jenom velkým dnem bojových sportů, ale také dnem bohaté povánoční nadílky. Co je zajímavé, více se radovat mohl zrovna Rytmus, který ze souboje odešel poražen.

I když se předpověď bookmakerů naplnila a Patrik Vrbovský tahal po celý čas souboje za ten kratší konec provazu, pak mu podstoupení tohoto rizika, jež pro něho samotného bylo výzvou, za ten obnos rozhodně stálo.

Patrik Vrbovský zápasil v boxu


Jak nás informoval deník eXtra.cz, který měl tu možnost nahlédnout za oponu dění, slovenský borec si za svou účast odnesl luxusních pět milionů korun. Marpovi jakožto vítězi pak na kontě přistály miliony „jen“ tři.

Zdali je tato částka vázána počtem odehraných kol, k nimž se Rytmus namotivoval, aby je všechny zvládnul, to je nám prozatím velkou neznámou. Patrik určitě bojoval statečně, avšak kdyby se rozhodčí držel současných pravidel, po druhém kole měl být konec.


Oba hudebníci si teď léčí své krvavé šrámy, jaké jim po zápase přibyly. V případě Marpa to je hlavně rozbitá ruka, v případě Rytmuse se jedná o jisté designové vady na jeho tváři. Nic však, co by čas nevyléčil.


Další články