Sleduj nás

Patrik Rytmus Vrbovský vs. Otakar Marpo Petřina: Rapperský souboj bude v boxerském ringu ozdobou galavečeru XFN

Patrik Rytmus Vrbovský vs. Otakar Marpo Petřina: Rapperský souboj bude v boxerském ringu ozdobou galavečeru XFN

Zápas Marpa s Rytmusem bude součástí galavečeru XFN 27. prosince v pražské O2 aréně. Tento souboj nemá doposud v Československu obdoby.

Rapperský souboj bude v boxerském ringu ozdobou galavečeru XFN, který se koná 27.12. od 19:00 v pražské O2 aréně. Jedná se unikátní akci, která díky popularitě obou soupeřů nemá v tuzemských podmínkách obdoby.

Vyzyvatelem je Patrik "Rytmus" Vrbovský a Otakar "Marpo" Petřina jeho nabídku prakticky bez váhání přijmul. Rytmus je známý slovenský rapper a Marpo je bývalý bubeník skupiny Chinaski a rovněž se aktuálně věnuje rapu. Vsaďte si na duel rapperů Marpo vs. Rytmus s bonusem zdarma zde. Souboj bude sice pod záštitou MMA organizace XFN, ale proběhne v boxu. Rytmus má box velmi v oblibě.


Zápas Marpa s Rytmusem bude součástí galavečeru XFN 27

Jednoznačným favoritem střetnutí Rytmuse s Marpem je Otakar "Marpo" Petřina, který je už zkušeným thaiboxerem. O Patriku "Rytmus" Vrbovském je sice dobře známo, že trénuje box s profesionály ale v ringu nikdy v životě nestál. Marpo má za sebou už 7 zápasů s bilancí 4 výher a tří porážek. Za zmínku rovněž stojí, že Marpo působí v Hanuman Gym Praha. Poněkud nízký kurz je vyvážen téměř jistotou, že Marpo v zápase proti Rytmusovi zvítězí.


Československý střet dvou hvězd showbyznysu v boxerském rungu nemá v Česku ani na Slovensku obdoby. Díky očekávaným velkým výnosům, který chystaný zápas přinese, je občas označován za "Money fight". Marpo nicméně přislíbil, že část získaných peněz rozdělí mezi mladé sportovce a od celé akce si slibuje hlavně zpopularizování bojových sportů, které se stále více dostávají do popředí sportovního i diváckého zájmu.

Lístky na zápas XFN Marpo - Rytmus je možné zakoupit v síti Ticketportal. Souboj, který se bude odehrávat v pražské O2 aréně, přitáhne velké množství fanoušků, proto s nákupem vstupenek neotálejte. Lepší místa by totiž mohla být velice rychle vyprodána. Ceny vstupenek na zápas Marpo vs. Rytmus se pohybují od 990 Kč až do 5 000 Kč. Na tomto galavečeru uvidíme také spoustu jiných fightů, jako třeba boxerský zápas Lukáš Konečný vs. Matúš Babiak.

Zápas Marpo vs. Rytmus se těší velkému zájmu médií, proto je velice pravděpodobné, že bude opět možno jej sledovat na stanici O2 Sport v živém přenosu. Pokud tento sportovní kanál nevlastníte, je možné využít jednodenní přístup, který je za pouhých několik desítek korun. Další možností je sledovat zápas Marpa s Rytmusem na online streamu, který je naprosto zdarma.



Další články