Pirát si v souboji s Karešem zlomil obě ruce

Všichni jsme z jiného těsta, a pokud zápasníci změní bojové prostředí, kolikrát jim to nové nemusí sednout. O tom, jak má pevné klouby, se šel přesvědčit i Samuel „Pirát“ Krištofič, který s bývalým promotérem XFN Petrem Karešem svedl zápas za doprovodu pravidel barmského boxu.

Slovenský výtržník, jehož už delší dobu trápí potíže se zády, se vydal z Oktagonu do XFN, kde upustil od svého tradičního MMA. Protože si chtěl přivydělat, možná ani sám netušil, jak se pro něj události vyvinou.

Po duelu, který skončil remízou, oznámil, že si zlomil obě dvě ruce. Zranění přišlo již ve třetím kole, kdy se jeho výkon začal viditelně zhoršovat.

„Mým plánem bylo k závěru tempo stupňovat. Pravda ale je, že jsem byl i díky zlomeninám ve čtvrtém a pátém kole úplně neškodný,“ odhalil po souboji Krištofič, který se pochlubil i fotografií nyní už svých zafixovaných končetin.

„Po rozhovoru s trenéry jsem na sebe hrdý, že jsem se nevzdal a bil se až do konce. Soupeři chci poděkovat za zápas. I díky němu jsem si mohl vyzkoušet barmský box, je to velká zkušenost,“ přidával Pirát, který už během pozápasového rozhovoru ještě v nitru klece prozradil, že mu to jednou stačilo. Remízu se tedy napravit pokoušet nebude.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Join our newsletter and get 20% discount
Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue