Sleduj nás

Třikrát se ocitl na zemi a třikrát našel sílu pokračovat. Slíbil jsem si, že to nevzdám, prozradil Rytmus

Třikrát se ocitl na zemi a třikrát našel sílu pokračovat. Slíbil jsem si, že to nevzdám, prozradil Rytmus

Patrik „Rytmus“ Vrbovský přežil klinickou smrt, kterou pro něj Otakar „Marpo“ Petřina připravil ve druhém kole, a zápas i napříč všem papírovým předpokladům dokončil. Na body mu to sice nestačilo, ovšem i tak se pro něho jedná o nemalý osobní úspěch.

Otakar Marpo Petřina a jeho zápas v boxu

Hlavní event večera se natáhl na celých šest kol, což bylo velkým překvapením nejen pro diváky, ale i pro slovenského reprezentanta, jenž se v rámci druhého dějství octil rovnou třikrát na zemi a jen díky dobré vůli sudího ten zápas došel až do konce. „Chvílemi jsem si už myslel, že to nedokončím, ale byl jsem tak mentálně nastavený, že jsem to prostě vzdát nemohl,“ prozradil chvíli po zápase Patrik Vrbovský, u něhož je již teď velkou otázkou, k jaké další výzvě se odhodlá příště.


V červeném koutě, kde se ocitl český zápasník, zavládla nakonec přeci jen radost, ačkoliv už ne taková, jak se zprvu očekávalo. „Tak trochu jsem čekal, že ten herní plán nedodržím, a to se nakonec stalo,“ přiznal Marpo. „Když jsem trefil dobře pravou, hnal jsem se za zakončením, člověk se tím vyčerpá, ale Rytmus byl mnohem tvrdší a odolnější, než jsem si já sám myslel. Tímto si zaslouží mé uznání,“ vzdal hold svému o osm let staršímu soupeři.

Organizace XFN pořádala akci roku


Zaplněná byla celá hala, jež skandovala jméno českého borce. Ten jí chtěl udělat radost nějakým pěkným knokautem, co sice nakonec nepřišel, přesto si diváci patrně užili své. „Bylo to neuvěřitelné. Chvílemi mi přišlo, že se hraje nějaké mistrovství světa v ledním hokeji, protože byla zaplněna celá O2 arena,“ děkoval Marpo obecenstvu, v němž se nacházela i jeho rodina.

A co myslíte vy - máme zaděláno na dvojku, nebo jste s výsledkem spokojeni?


Další články