Sleduj nás

XFN naznačuje, že Pirát nebude jediný. Připojí se i Gábor Boráros?

XFN naznačuje, že Pirát nebude jediný. Připojí se i Gábor Boráros?

Jeden z velkých šoků zažila československá MMA scéna koncem zimy a druhý by mohl přijít (prakticky už přišel) nyní na podzim. XFN vyjednává o posilách a na svém znovuzrozeném menu si připravilo hned několik specialit.

Image result for kareš pirát

XFN se vrací, to je oficiálně potvrzeno. Kormidelník Petr Kareš vzkřísil svou posádku, s jejíž pomocí se rozhodl vytáhnout kdysi potopený koráb ze dna oceánu. Na svou novou plavbu plánuje velké změny, které by si měly dát pozor na to, kvůli čemuž tato loď kdysi ztroskotala.


Sám kapitán se během první tiskové konference nechal slyšet, že bude-li muset, vstoupí sám do boje. Svému slovu opravdu dostál, a nakonec ho uvidíme ještě v tomto roce ve velmi vyhlíženém boji, jenž se ponese za doprovodu velmi drsných pravidel barmského boxu, proti slovenskému výtržníkovi Samuelovi Pirátovi Krištofičovi.

Image result for gabor boraros


Paradoxně by Pirát nemusel být jediným členem velké rodiny Oktagonu MMA, který se přesídlí na válečné pole k „nepříteli“. Pokušení v podobě lákavé finanční nabídky musí čelit i Gábor Boráros, jenž má u svého současného chlebodárce platnou smlouvu pouze na jeden zápas. Ten by měl pravděpodobně proběhnout na Oktagonu 15 (9. listopadu), načež se stane volným zápasníkem.

Pro tento moment není vůbec jisté, kam Gáborovy kroky povedou. Dle všeho by se měl rozhodnout až po posledním zápase. XFN ovšem slibuje další velká překvapení, která se nezastaví jen u Piráta. Momentálně má na současném trhu (z těch potenciálně volných cílů) největší cenu právě Boráros a jeho zisk by určitě přitáhl vlnu pozornosti při honbě za ztracenou slávou.


Další články