Sleduj nás

Zápas Lucie Pudilová vs. Liz Carmouche na UFC Praha

Zápas Lucie Pudilová vs. Liz Carmouche na UFC Praha

Světová organizace UFC míří do České republiky. Vůbec první turnaj v Evropě se uskuteční v Praze, přesněji v O2 areně. Nebudou chybět ani domácí zástupci a již je potvrzeno, že se nám v kleci představí i Lucie Pudilová!​ S kým bude bojovat o další výhru? Pojďme se podívat na informace o tomto turnaji.

Organizace UFC v sobotu 23. února zorganizuje v O2 areně v Praze svou premiérovou akci v České republice. V rámci expanze organizace do celého světa a ve snaze představit sport MMA novému publiku půjde o vůbec první akci UFC v Evropě v roce 2019. 


Popularita UFC v České republice minulých letech mimořádně vzrostla. Česká republika je domovem jedné z největších ženských hvězd UFC Lucie Pudilové, která nedávno prohrála těsně na body s Irene Aldanovou. Epická bitva mezi těmito dvěma bojovnicemi byla oceněna bonusem za Bitvu večera na UFC 228: WOODLEY vs. TILL.

Senior viceprezident UFC David Shaw uvedl: „Během pokračující expanze UFC po Evropě jsme Českou republiku dlouho sledovali. Jsme nesmírně rádi, že našim nadšeným českým fanouškům konečně přivezeme první akci. Těšíme se, že v této zemi posílíme značku UFC a pomůžeme k dalšímu růstu MMA. Bude to skvělý večer!“


UFC Praha 2019: Carmouche vs. Pudilová

Lucie Pudilová to na UFC v Praze nebude mít vůbec jednoduché. Její soupeřkou bude velezkušená Liz Carmouche, která už porazila zvučnější jména. Její hlavní doménou je wrestling, proto bude chtít bojovat převážně na zemi. Lucie Pudilová má však raději boj v postoji a bude zajímavé sledovat, jakou taktiku aktérky zvolí. Vzhledem ke dřívějším zkušenostem Liz Carmouche můžeme očekávat opatrnější start. Pro UFC Praha jsme připravili podrobné analýzy a tipy, ty naleznete zde. 

Lucie Pudilová je mladou bojovnicí. Ve svých 24letech má za sebou bohatou kariéru. Nespočet amatérských zápasů, pak teprve přešla na profesionální úroveň. Trénovala třeba ve známém Hanuman Gym Praha, nyní se však připravuje v Příbrami, kde má i stálého trenéra. Postupem času si vybudovala pozici v samotném UFC, kde svůj debut prohrála. Následně si připsala dvě parádní vítězství a bylo jasné, že v dalším duelu jí připadne nějaké známější jméno. Taky se tak stalo a v Dallasu na ni čekala Irene Aldana. Ta souboj očekávaně vyhrála. Nyní má však Pudilová šanci porážku napravit v Praze. 


Jenže Liz Carmouche nedá nic zadarmo. Ta už v UFC působí nějaký ten rok a nejznámější zápas s Ronda Rousey potvrdil, že bude sahat po těch nejvyšších patrech tabulky. Ženská konkurence v UFC sice není tak velká, ale pokud sama organizace přijme některou bojovnici, o kvalitu je vždy postaráno.

Vsaďte si na zápas Pudilová vs. Carmouche u Fortuny

Tuzemská scéna si sice přeje vítězství Lucie Pudilové, ale i experti z UFC jsou na straně Liz Carmouche. Jestli bude domácí prostředí Lucii svazovat nebo to naopak bude výhoda, to nám ukáže až samotný fight. Je jasné, že nic nedá zadarmo, ale bylo by překvapením, kdyby zkušenou Liz porazila. My tedy doporučujeme sázku na Liz Carmouche v kurzu 1.45.


UFC Praha 2019 vstupenky, lístky (kde koupit), cena

Pokud se chcete podívat na zápas Pudilová vs. Carmouche, je nejvyšší čas koupit vstupenky. Ty byly během dvou hodin vyprodány, proto nezbývá, než se podívat na internetovém trhu. Jelikož se jedná o neoficiální prodej, dobře si rozmyslete, od koho si vstupenky koupíte a určitě neplaťte nic předem.

Kde sledovat UFC Praha online stream živě zdarma?

První možností je navštívit přímo O2 arenu. Pokud se do samotného centra děje nedostanete, můžete si naladit televizi Nova Sport živě, kde bude celým večerem provázet komentátor a majitel organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný s legendou bojových sportů André Reindersem. Živě zdarma se dají použít různé livestreamy, kde však bude horší kvalita a občasné výpadky. Nejlepší je tedy zakoupit Nova Sport a O2 TV SPORT na jeden den za několik málo korun.

O společnosti UFC

UFC je špičková globální sportovní značka a největší poskytovatel Pay-Per-View na světě. V roce 2018 slaví své 25. výročí existence. UFC se může pochlubit více než 284 miliony fanoušků po celém světě. Od svého založení v roce 1993 zorganizovala více než 440 akcí ve 22 zemích světa. Sportovní, zábavní a módní značka Endeavour (dříve WME | IMG) společně se strategickými partnery Silver Lake Partners a KKR ji získala v roce 2016, UFC má centrálu v Las Vegas a disponuje sítí zaměstnanců po celém světě. UFC organizuje každoročně více než 40 akcí, které pravidelně vyprodávají nejprestižnější arény po celém světě. Televizní vysílání zasahuje do více než 160 zemí a sledovanost je 1,1 miliardy televizních domácností po celém světě ve 40 různých jazycích. Služba UFC FIGHT PASS jako digitální předplacená služba nabízí exkluzivní živé vysílání, tisíce soubojů dle výběru a originální obsah fanouškům po celém světě.


Další články