Samuel Krištofič před sobotní bitvou s Humburgerem prozradil, že radikálně změnil přípravu. Opustil SFG, vyměnil gymy a část kempu strávil v Thajsku po boku UFC bojovníků. „Psychicky mě to ničilo. Teď mám čistou hlavu a jasný cíl,“ říká.
Red Face ukázal, že i otevřená dlaň může být zbraní hromadného ničení. Ačkoliv jde o bizár, je to věc, která táhne. Lidé chtějí vidět pád. A ten přichází rychle. Někdy i dřív, než soupeř řekne „jsem připraven“.
Jarda Kotlár se už nemůže dočkat, až s Karlosem Bendou vstoupí do klece strachu. Konečně totiž všem ukáže, co se naučil ve vězení a jak to vypadá, když vypustí tu pověstnou bestii, která to kdysi na ulici sekala hlava nehlava.
Conor McGregor opět mluví o návratu. Zápas (nejen) s Michaelem Chandlerem je podle něj možný, pokud bude splněna jedna jeho podmínka.
Lukáš Fajk sklidil pozornost výrokem, že MMA už nikoho nezajímá. Teď vše uvádí na pravou míru:. Kritika mířila na minulost, současnost Oktagonu prý směřuje k úrovni UFC.
Ticho v hale vystřídá řev lidí a mezi nimi bude stát Ludovít Klein. Slovenský zápasník se 31. května postaví Mateuszi Gamrotovi a v sázce bude více než jen výhra.
Eddie Hall před sobotním MMA soubojem s Mariuszem Pudzianowským odhalil svou neuvěřitelnou váhu, jež čítá 160 kilo, přičemž tvrdí: „Nechci být slabší. Tohle je moje verze přípravy.“
Tadeáš Kuběnka se vrací do Clashe. V kontroverzním zápase se postaví bývalému partnerovi influencerky Sugar Denny. A šetřit ho nehodlá.