Sleduj nás

OKTAGON 23 živě zdarma: Roman Paulus vs. Michal Konrád, analýza a live přenos

OKTAGON 23 živě zdarma: Roman Paulus vs. Michal Konrád, analýza a live přenos
Československý souboj dvou mladých borců by měl být jednou z ozdob turnaje OKTAGON 23.

Michal Konrád je na domácí scéně etablovaným zápasníkem, ale v poslední době neprožívá výsledkově šťastné období. Šňůru porážek sice dokázal utnout na galavečeru OKTAGON 21, kde porazil Igora Lukačoviče, ale vzhledem k tomu, že mladý Slovák přijal souboj pouze několik dní před turnajem, jednalo se o povinné vítězství. Migel tak upravil svoji bilanci na pět výher a sedm porážek, kdy 60 % vítězství získal submisí.

Zástupce známého Spartakus Fight Gymu Roman Paulus se slušně uvedl již v projektu Underground. V souboji s Tomášem Drábikem vytáhl brutální highkick a svého soupeře poslal do šatny již v prvním kole.



OKTAGON 23 zdarma: Roman Paulus vs. Michal Konrád


Po tomto představení následovalo ještě úspěšnější vystoupení v posledním pokračování OKTAGON Výzvy. Paulus obdaroval kopem na hlavu i zkušeného Vlada Lengála a v náročném finále přetlačil po pěti kolech  Tomáše Zajace. Tato výhra je jediný profesionální zápas počítaný do oficiálních statistik.

Michal má několik trumfů, které by mohl v tomto souboji vytáhnout. Lepší wrestling, větší síla, váhová převaha, to vše by mělo být na straně zástupce Gorila MMA. Za slovenskou nadějí pak půjde lepší pohyb a schopnost vytáhnout překvapivý KO úder nebo kop, to kdykoliv v průběhu souboje. Naše redakce vidí šance obou bojovníků vyrovnané, a i proto se nám líbí vyšší kurz na Romane Pauluse.


Zde můžete tento souboj sledovat zdarma. Přinášíme online video.


Další články