Sleduj nás

Turnaj roku na Slovensku! Oktagon 27 chystá legendární fight card

Turnaj roku na Slovensku! Oktagon 27 chystá legendární fight card
Po dvou letech zavítá cirkus OKTAGON zpět do hlavní metropole našich východních sousedů. V hale Ondřeje Nepely vypukne jedenáctého září turnaj OKTAGON 27.

Pokud se podíváme na startovní listinu, musíme uznat, že se jedná o prvotřídní obsazení a rozhodně půjde o největší slovenskou akci tohoto roku.

Na scénu se vrací populární Robo Pukač, který ukončil negativní sérii skalpem Jana Malacha a nyní jej prověří všestranný Maďar Maté Kertész. OFA vyšle do boje i svoji další hvězdu. Rony Paradeiser již překousl zklamání z neúspěšného boje o titul a talentovaného Němce Ardu Ardase s přehledem vybodoval na turnaji OKTAGON 25.


Na úspěšnou premiéru v OKTAGONu se pokusí navázat srbský UFC veterán Bojan Veličkovič a zpátky do akce se po výborném výkonu vrátí také Fero Fodor, který si naposledy snadno poradil s Tomášem Fialou.


OKTAGON 27: Ivan Buchinger vs. Vojto Barborík


Zajímavě obsazenou kartu ovšem posouvá do nadpozemských výšin hlavní zápas celého turnaje. Ivan Buchinger je již dnes naprostou legendou a jeho úspěchy budou pravděpodobně naplno oceněny až po konci jeho kariéry. Šampion Cage Warriors a M-1 dostane možnost zapsat se zlatým písmem i do historie organizace OKTAGON.


Ivan již vlastní pás pro šampiona lehké váhy a nyní se může stát prvním dvojnásobných šampionem. V cestě mu ale bude stát reprezentant nastupující generace a stylově velmi podobný borec Vojto Barborík. Oba aktéry titulového boje spojuje fantastický grapling a to, že nikdy neprohráli submisí.

Zajímavý názor, jak by mohl zápas probíhat, přinesl Ondřej Novotný. "Tento zápas prostě chceš vidět. Oba dva jsou vynikající na zemi, takže já očekávám zápas v postoji."

Ať se Buki a Vojto porvou v postoji nebo na zemi, určitě nám doručí fantastickou podívanou, která může klidně trvat plných pět kol. Vítěz tak bude prověřen opravdu tvrdou konfrontací a pás pro šampiona pérové váhy tak bude mít svoji neoddiskutovatelnou hodnotu!


Další články