Sleduj nás

Ostuda polského MMA! Do klece vstoupí muž, co se utká s ženou. Podívejte se na video z tréninku

Ostuda polského MMA! Do klece vstoupí muž, co se utká s ženou. Podívejte se na video z tréninku
Poláci jsou v poslední době vskutku šílení. Nejdřív přišli se soubojem jednoho člověka proti třem a teď vymýšlí zápas mezi mužem a ženou. To vše pro potěšení publika. Jde ale vůbec ještě o zábavu?

Někdo by řekl, že když s tímto bláznivým nápadem souhlasí obě strany, o problém se nejedná. Potíž je ale zejména v tom, že se touto myšlenkou mohou inspirovat další a nakonec to lidem přijde úplně normální, když chlap mlátí ženu.

V našem případě je ovšem nutné slovo „chlap“ brát trochu s rezervou. Do klece se sice chystá mužské pokolení, ale takové, které se nechalo x-krát přeoperovat.


Michal Przybylowicz, jak zní celé jeho jméno, se rozhodl, že se nechá proměnit v Kena, což je pro lepší přiblížení společník panenky Barbie. Po mnoha operacích nabrala jeho tvář skutečně nového vzhledu a tato vizáž nyní okusí svou pevnost proti dámským úderům.

Protože tento „Ken“ nedisponuje zatím velkými bojovými zkušenostmi, byla mu podle toho vybrána i soupeřka. Půjde o Wiktorii Domzalskou, což je ještě mladá studentka, která rovněž v MMA světě nemá žádné dovednosti.


„Určitě chci překvapit a vyhrát. Svého soupeře nehodlám podcenit, proto tvrdě trénuji. Chystáme si pro něj speciální překvapení,“ řekla Domzalská, která už teď lační po výhře.

A proti komu že to bude stát? Viz video:


Další články