Sleduj nás

Alvarez vyhlíží soupeře pro debut v ONE Championship

Alvarez vyhlíží soupeře pro debut v ONE Championship

Eddie Alvarez v jednom z posledních rozhovorů připustil, že jeho potencionální soupeři ONE Championship jsou pro něj zatím velkou neznámou. Bývalý šampion UFC a Bellatoru pravděpodobně narazí na některé staré známé.

Shinya Aoky se nabízí jako jedna z variant, při jejich prvním setkání Alvareze upáčil, ale ten mu to o čtyři roky později vrátil a porazil ho TKO. Logicky se tedy nabízí další zápas, který oba rozsoudí.

Alvarez vyhlíží soupeře pro debut v ONE Championship


Eddie nicméně prohlásil, že ho tak úplně nezajímá s kým bude bude bojovat, ale že chce co nejrychleji dostat šanci v titulovém zápase. Právě opasek pro šampiona byla jeho největší motivace při podpisu smlouvy s ONE. Třetí pás v jedné z top soutěží světa by ho bezpochyby posunul mezi nesmrtelné legendy MMA. 

První zápas ho pravděpodobně čeká začátkem roku 2019 a uvidíme, za jak dlouho přijde šance na přepsání historie. ONE momentálně zažívá velký vzestup, takže je dost pravděpodobné, že Alvarezovi budou kvalitní soupeři přibývat. Nyní má čas na studování oponentů a hledání slabin, které mu usnadní cestu na vrchol.



Další články