Sleduj nás

Artem Lobov: Vždy se snažím doručit kvalitní fight a i teď mi bude patřit nejlepší zápas roku

Artem Lobov: Vždy se snažím doručit kvalitní fight a i teď mi bude patřit nejlepší zápas roku
Ruská hvězda bojových sportů, která kdysi „vládla“ i UFC, si nyní hodlá podrobit fanoušky, a především pak žebříčky BKFC.

Artem Lobov je člověk, kterého asi není třeba nikterak představovat. Tento lidmi přezdívaný „GOAT“ bojových sportů se po svém odchodu z UFC usadil v organizaci Bare Knuckle FC, kde svádí souboje holých kloubů – tedy bez rukavic.

Fenomenální a zároveň jeho nejvíce sledovaný zápas zde byl ten proti Paulimu Malignaggimu. Tato dvojka se postarala o nejlepší promo znovuzrozeného tradičního amerického bojového sportu, který se postupně těší stále větší a větší oblibě.


Lobov teď nějaký čas sice nebojoval, ale postupně už vyhlíží svůj další comeback. A až k němu dojde, máme si být jistí, že se opět dočkáme velkolepé show, která si navíc dojde pro ocenění za nejlepší fight roku.

„Znáte mě, vždy vyhledávám ty největší možné výzvy a vždy se snažím doručit kvalitní show. Platilo to tak v UFC a platí to tak i v BKFC. Jak bych dostal nabídku, která by pro mě nebyla dostatečně náročná, nešel bych do toho,“ reagoval ruský mistr bojových sportů v „Just Scrap Radiu“.


„I z toho důvodu se teď zaměřuji na soupeře, jako je Denys Berinchyk. To je skutečný protivník, žádná slečinka. To je výzva, která mě donutí makat na více než sto procent a kvůli níž nechám v ringu všechno. Dozajista se bude jednat o fight roku. Bude to podobné mému zápasu s Jasonem Knightem,“ připomněl Lobov duel, v němž si oba účastníci odnesli kupu krvavých šrámů. Prakticky pak byli oba úplně k nepoznání.


Další články