Sleduj nás

A.J. McKee by zabil i McGregora z roku 2015, rozplývá se Jake Paul nad novým šampionem Bellatoru

A.J. McKee by zabil i McGregora z roku 2015, rozplývá se Jake Paul nad novým šampionem Bellatoru
Kontroverzní YouTuber Jake Paul má jasno, nový šampion pérové váhy Bellatoru by dokázal porazit vskutku kohokoliv, dokonce i slavného Ira v jeho nejlepší formě.

Kdepak, Jake Paul si nedá pokoj, i teď musel Conoru McGregorovi připomenout, že ani v jeho nejlepší éře nebyl zdaleka nejlepší.

Za příklad si vzal současný objev Bellatoru A.J. McKneeho, který v posledních hodinách úplně pobláznil internet. Jednak je to nový šampion tamní divize pérové váhy, ale navíc je ve své kariéře stále neporažen. A to podstoupil již osmnáct profesionálních MMA duelů. Naposledy si hravě poradil s „velikánem“ Patriciem Freirem.


„Aby bylo jasno, A.J. McKnee by doslova zabil Conora McGregora v jeho nejlepší formě!“ informoval Paul prostřednictvím svého Twitteru.

Takový Conor je ale prý už dávno pryč. „McGregorova kariéra je na sestupu, zatímco ta má na vzestupu. Myslím si, že bych ho dneska hravě knokautoval i já, jen on si to stále nechce připustit,“ opřel se do slavného Ira, který se momentálně léčí po operaci zlomené nohy.


I když je tato písnička mezi Jakem a Conorem již ohraná, dobré pro fandy bojových sportů je aspoň to, že se nyní na scéně budeme častěji setkávat se jménem A.J. McKee, který má ambice potvrdit, že je úplně tím nejlepším zápasníkem pérové váhy. Jeho vysněným fightem má být Max Holloway, tudíž bychom se v budoucnu nemohli divit ani nějakého přesunu do UFC.


Další články