Sleduj nás

Bellator 204: Doposud neporažený Gallagher utržil při svém návratu těžké KO

Bellator 204: Doposud neporažený Gallagher utržil při svém návratu těžké KO
Ještě před pár okamžiky neporažený týmový kolega slavného Conora McGregora si vyzkoušel, jaké to je přesunout se do bantamové váhy, jejíž účast pravděpodobně trochu podcenil. James Gallagher zažil první porážku ve své profesionální kariéře, kterou mu poněkud nekompromisním způsobem uštědřil Ricky Bandejas.

Gallagher se na scénu vracel po dlouhých čtrnácti měsících a rovnou se jednalo o největší duel v jeho dosavadní kariéře. I když mu je teprve jednadvacet let, na kontě měl už sedm výher (MMA) a byl považován za jednoho z největších mladých talentů, co by mohli jít kupříkladu i po stopách jeho irského kolegy McGregora.

Jak se nakonec ukázalo, byly to zkušenosti Rickyho Bandejase (10-1), tedy o pět let staršího borce, které našly uvnitř ringu větší uplatnění. Ačkoliv Gallagher v žádném ze svých předchozích soubojů nikoho neknokautoval, sám poznal, jaké to je zřítit se k zemi, kde nemáte žádnou šanci na úspěch. Bandejasovi stačil jeden šťastný úder v polovině prvního kola, s nímž svého soupeře omámil a následně ho do dvaceti sekund dostal.

Oba dva zápasníci se mnohokrát předtím sešli ve slovní hádce, v níž pokračovali ještě chvíli před duelem. Kdo však měl ale nakonec poslední slovo, to byl americký bojovník, jenž si nyní užívá zasloužené ovace.


Další články