Sleduj nás

Bojuj, jak chceš, jen přede mnou neutíkej jako Adesanya, žádá Romero soupeře před debutem v Bellatoru

Bojuj, jak chceš, jen přede mnou neutíkej jako Adesanya, žádá Romero soupeře před debutem v Bellatoru
Je vidět, že Romerovi zápas s Adesanyou nedá spát ani před jeho debutem v Bellatoru.

Boží voják se ani v 44 letech nehodlá zastavovat, a když už mu byly v UFC ukázány dveře, rozhodl se zkusit své štěstí v Bellatoru MMA. Zde byl jeden jeho debut už odložen, toho druhého se však dočká již tuto sobotu v noci.

Za soupeře mu byl zvolen Phil Davis, jehož bojovou doménou je především wrestling. Dá se od něj tedy očekávat, že duel s UFC veteránem pojme spíše takticky.


Yoelovi je jedno, jakou taktiku jeho soupeř nastolí, má pro něho pouze jeden vzkaz.

„Odmalička se učím, že se mám v MMA řídit zrovna současnou situací. Pokud mám příležitost k wrestlingu, tak budu wrestlit. Když mám příležitost k jiu jitsu, pustím se do jiu jitsu. Pokud mám bojovat v postoji, budu se rvát v postoji. Dělej si, co se ti zlíbí, jenom přede mnou neutíkej,“ vzkázal Romero Davisovi.


Boží voják si tak cíleně rýpnul do nigerijského šampiona ze střední váhy UFC Israela Adesanyi, s nímž se v březnu roku 2020 střetl a jehož po duelu nařkl z věčného utíkání.

„Počítal jsem s tím, že mě bude čekat energicky náročná bitva, ale už jsem nečekal s tím, že proti mně bude stát sám Usain Bolt,“ opíral se Yoel do Izzyho, kterého neměl chuť celých pět kol nahánět. Nakonec si tak odnesl porážku na body, která podtrhla jeho konec v UFC.

Další články